Nevşehir’in Ulusal En Etkin Tanıtımını da Yapıyor

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığının İlkini geçtiğimiz mart ayı içerisinde çıkardığı dergi, İlimizin ulusal manada en etkin materyalleri arasında önemli bir yere sahip duruma geldi.

Nevşehir’de yıllarca ulusal ve Yerel birçok basın yayın kuruluşunda önemli görevlerde bulunan ayrıca İHA Bölge Müdürlüğü görevinde de bulunan Gazeteci İsmail Oral’ın koordinasyonunda çıkarılmaya başlanan Nevşehir Ticaret ve Sanayi odasının “İşte Nevşehir” adlı dergisinin yeni sayısı birkaç gün içerisinde okuyucularına ulaştırılacak.

Nevşehir’deki kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra Yurt genelindeki tüm Ticaret ve Sanayi odaları, Ticaret Borsaları, Valilikler, Sanayi odaları ve tüm bakanlıklara da gönderilen İşte Nevşehir isimli dergi aynı zamanda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin birimlerine de ulaştırılıyor.

3. Sayısı yayınlanacak olan Nevşehir Ticaret ve Sanayi odasının yayın organı İşte Nevşehir isimli dergi’nin yeni sayısında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Meslek Liselerinin TOBB’a devredilmesi konusundaki görüşlerinin yanında Türkiye’nin en önemli Kültür Turizmi merkezlerinden Kapadokya’nın başkenti Nevşehir’in Plato kentler arasına alınması gerektiği konusundaki detay haber, Dünya’da en ucuz balon turizminin Kapadokya bölgesinde yapıldığına ilişkin çarpıcı değerlendirmeler ile Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası başkanı M. Arif Parmaksız’a takdim edilen Şükran Plaketinin önemine dikkat çekiliyor.

Ticaret ve Sanayi odası üyelerini hukuki konularda bilgilendiren Hukuk Köşesi, Teknoloji Sayfası ve Dünyadan İş Teklifleri köşelerinin de yer aldığı İşte Nevşehir’in yeni sayısı 5 bin dolayında baskı yapılarak Ülkemizin dört yanına dağıtılacak. Nevşehir’in tanıtımına da çok büyük bir katkı sağlayan dergi Nevşehir’in en etkili sesi olmaya devam edecek.