Kapadokya da Yıldız Savaşları iki yerli diziyle başladı...Nevşehir'in Yeni Dizileri Emanet Mi ve Yılanların Öcü Mü ?

 Nevşehir merkez başta olmak üzere Ürgüp ve çevresinde çekimleri devam eden FOX TV ekranlarının yeni dizisi Emanet  yayınlanan 2. bölümüyle reyting listelerinde yükselişe geçti.

Mehmet Akif Alakurt ve Özlem Yılmaz’ın başrollerinde oynadığı Emanet dizisi TNS Reyting sonuçlarına göre yükselişe geçti. Emanet dizisi geçtiğimiz hafta yayınlanan ilk bölümüyle Total’de 7. AB’de ise 9. olurken bu hafta yayınlanan 2. bölümüyle İzlanda – Türkiye maçına rağmen Total’de 6. AB’de ise 4. olarak büyük bir başarı elde etti.

Öte yandan, yine Nevşehir'de çekimleri süren sezonun ençok izlenen bir diğer filmi 'Yılanların Öcü' de reyting yarışında seyircinin ilgisini çekiyor.

SHOW TV’nin yeni dizisi “Yılanların Öcü” Cemal Toktaş, Hande Soral, Ceyda Ateş, Rüşhan Çalışkur ve  Ahmet Varlı başrollerde... Dizide olaylar şöyle gelişecek: Bayram bir daha hiç göremeyeceğini düşündüğü Fatma ile Hünkar Konağı’nda karşılaşmanın, Fatma ise hayatlarını kurtaran Kara Bayram’ı görmenin şaşkınlığı içindedir. Remziye’nin doldurduğu Hüsnü Kahya, ölümüne nefret ettiği Irazca’nın oğlu Bayram ile Fatma’nın birbirlerini tanıdığını öğrenince deliye döner. Bayram’ı tehdit ederek bir daha yeğeninin yanında görmek istemediğini söyler ve konaktan kovar. Bayram, Haceli’den, Fatma’nın, Hüsnü’nün yeğeni olduğunu öğrendiğinde ikinci bir şok yaşar. Irazca ise Zahide ile evlenmesi için yaptığı ısrarı ve baskıyı sürdürür. Fatma’nın kaderi olduğuna iyice inanan Bayram, anası Irazca’ya, can düşmanının yeğenine gönlünün düştüğünü söyleyemeye çalışsa da bunu başaramaz. Bayram’ı ve Fatma’yı hiç ummadıkları bir sürpriz daha beklemektedir…