Mardin ili Nusaybin ilçesinde terörle günlerdir sıcak çatışma içerisinde ki güvenlik güçlerimiz arasında yer alan Nevşehirli askerimiz; Nevşehir FİB Haber vasıtası ile tüm hemşehrilerinden hayır dualarını eksik etmemeleri dileklerinde bulundu.

Teröristlere karşı yürütülen operasyonda görev alan Nevşehir'in Gülşehir İlçesi nüfusundan olan ve güvenlik nedeni ile ismini saklamak zorunda kaldığımız Askerimiz, Nusaybin’de ve bir mevziye ”Nusaybin Kul Kaderini Yasar" yazarak memleketine selam gönderdi. 

Nevşehir'in en çok takip edilen İnternet Haber Gazetesi FİB Haber.Com'un bugün çok uzaklardan özel bir konuğu var. Nevşehir gündeminin adresi www.fibhaber.com Doğudaki Nevşehirli Mehmetçiklerimizin de sesi kulağı olmaya devam ediyor.

Polisimiz, askerimiz ve tüm kolluk kuvvetlerimiz de vatanın bölünmez bütünlüğü için ve kamu düzenini tekrar sağlamak için bir süredir ülkemizizn doğu sınırları içerisinde operasyonlar yapıyorlar. Ülkemizin doğusunda yapılan bu operasyonlarda binlerce Mehmetçik görev yapıyor.

Hiç şüphesiz o kahraman Mehmetçikler arasında onlarca belki yüzlerce Nevşehirlide var.

İşte o Nevşehirli askerden bir tanesi FİB Haber gazetemizi aracı kılarak tüm Nevşehirlilere selamlarını iletti.

Mardin'in Nusaybin ilçesinden FİB haber Merkezimize ulaşan Nevşehirli Askerimiz G.A ; "- Kolay Gelsin Fib Haber Ekibi İyi Calismalar Iyi Aksamlar.  Ben Nusaybin de Gorevli Askeri Personelim. FİB Haber.Com Sitesini Sürekli olarak Takip Ediyoruz. Sizden bir ricam olacak. Bir resim ve mesajım olacak. Yayınlarsanız Nevşehirli Hemşerilerimiz Durumdan Haberdar Olsun. Birde not olarak, burada Devletimizin bize sunduğu tüm imkanların güzel olduğunu, milletimizin bize sürekli yiyecek içecek birseyler gonderdigini, bir nevi kurtuluş savasındaki durumu bize hatırlattığını, yani halktan gelen yiyecek içecek konusunda bizlere ilkokul ortaokul lise deki öğrenci kardeşlerimizin motivasyon için sürekli mektup gönderdiğini paylaşmak istiyorum" dedi. 

"Yemin Olsun, Şehitlerimizin intikamını alacağız"


Mardin Nusaybin'de dün hain terör örgütünün saldırısı sonucu şehit olan Nevşehirli kahraman mehmetçiğimiz Şehit Astsubay üstçavuş Selçuk Karabakla için Allahtan rahmet, Tüm Milletimize, Nevşehir'e ve Ailesine başsağlığı dileyen Nevşehirli G.A, 'Şehitim bize hakkını helal et', Yemin olsun senin ve tüm mehmetçiklerimizin intikamını alacağız. Bu cennet vatanımızı terör belasından kurtarmaya ve bu pislikleri temizlemeye kararlıyız. Kanımızın son damlasına kadar bu doğrultuda inlerine kadar girip temizleyeceğiz. Tüm halkımız rahat uyusunlar, biz bu vatanın birer evlatları olarak, Devletimizin desteği ve yüce milletimizin dualarıyla evelallah bu hain terörün yuvalarını kurutacağız. Bir kez daha Nevşehirli hemşehrim arkadaşım Şehit Astsubay üstçavuş Selçuk Karabakla'ya ve tüm şehitlerimize Allahtan gani gani rahmet diliyorum. Vatan Sağolsun.... Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez. 

Aleyküm selam Mehmet´im…

FİB Haber. Com Genel Yayın Müdürü Fikret Çapacı, Mardin Nusaybin'de görev yapan Nevşehirli Kahraman Askerimiz G.A nın telefonunu isteyerek hemen kendisini telefonla aradı. İşte Çapacı'nın kendisiyle yapmış olduğu o konuşma; 

Aleyküm Selam Fikret Abi, Ben, Aslen Nevşehir Gülşehirliyim uzman çavuşum 27 yasında evli 1 tanede 1 buçuk yaşında oğlum var. Nusaybin'den tüm Nevşehirli hemşerilerime selam gönderiyorum. Devletin bölünmez bütünlüğünü ve birliğini bozmaya çalışan Vatan hainleriyle kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın bizler anaların dualarıyla ayakta duranlardanız Allah devletimizden ve milletimizden razı olsun 

Aslen Nevşehir'in Gülşehir ilçesi nüfusuna kayıtlı bulunan ve şuan Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü ile birebir mücadele eden yüzlerce askerimizden sadece biri olan Nevşehirli Askerimiz G.A; hemşerilerinden tüm silah arkadaşları için Nevşehir halkından kendilerine bol bol dua etmelerini istedi; Terörle mücadele için buradayız. Vatan, bayrak için zor şartlar altında görev yapıyoruz. Her gün çatışma, silah sesleri, patlama sesleri artık kulağımız aşina oldu.

Vatanımızı bölmeye çalışan hainler yüzünden mücadelemiz sürüyor. Ayrıca Burada yaşayan masum ve mazlum insanları korumak, gözetmek için bu zor şartlarda görev yaparken, Elimizden geldiği kadar buradaki masum insanlarımızın evine eşyasına bir zarar vermemek içinde çaba gösteriyoruz. Bir yandan bunun çabası, biryanda terörle mücadele çabası... Uykuyu bile her an bir durumla karşılaşma ihtimali içinde uyuyoruz. Terör örgütü mert değiller, kalleşler. Ya Fare gibi lağımda kanalizasyon tünellerinde geziyorlar. Yada tuzak kurdukları yol ve evleri mesken etmiş yüzlerini göstermeyen korkaklar. Ama Allah’ın izniyle onları girdikleri o pislik yerde haklıyoruz zaten onlarda oraya layıklar.


VATAN SAĞOLSUN..

Bu cennet vatanımızın feraha kavuşması için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz.

Gece gündüz demeden görev başında elimiz tetikte hainlerle çatışıyoruz. Adam gibi çarpışsalar ya, attıkları adım hainlik kalleşlik… Bizim sizlerin hayır duasına ihtiyacımız var. Ben ve benim gibi bütün silah arkadaşlarım gece gündüz uyku bilmeden evinden barkından, memleket hasreti içinde burada amansız bir mücadele veriyoruz.

Ev yüzü görmüyoruz tabi ki bu meslekte… 1,5 yaşındaki evladımı belkide toplamda 15 gün ancak gördüm. Ama girdiğimiz evlerde o ev ortamını görmek insanın içine büyük bir hüzün katıyor. Çünkü hepimiz; evimizi, ailemizi, eşimizi, çocuklarımızı çok özlüyoruz. Bazen evlerinde mahsur kalan aileler var. Küçük çocuklar var. Çocukları görünce içimize bir burukluk, çocuklarımızın hasreti düşüyor içimize. Ama olsun, aileden ayrı olsak da burada vatan için, bayrak için, İslam için çarpışıyor ve bu kutsal görevi yerine getiriyoruz. Silah arkadaşlarımız yaralanıyor, şehit oluyor, Rabbim ailelerine sabır versin. Onların intikamını almak için her geçen gün ayrı bir hırs ayrı bir kararlılıkla ne olursa olsun canla başla mücadele etmeye devam ediyoruz.

DUALARINIZ YEYER!!! 

Sizden tek isteğimiz; dualarınızı eksik etmeyin Allah’ın izniyle tek tek vatanımızı bu kalleşlerden temizliyoruz. Biz gücümüzün yettiğini yapıyoruz, dahasını Allah’a havale ediyoruz. Muhakkak ki, Allah en güzelini bilendir. Kötü durumlar ile karşılaşıyoruz, herkes evini, ocağını terk ediyor. Onlar için de kötü bir durum ama bu lağım farelerini temizlemek için bunların olması gerekiyordu. Devletimiz her zaman masumun yanında, kalleşlik yapanın karşısında olmuştur. Bunun en somut örneğini zaten biz burada görüyoruz. İnşallah dualarınızla bu mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceğiz. Dualarınızı hiçbir zaman eksik etmeyin. Bu uğurda can alıp can veren yiğitlere selam olsun. Siz rahat uyuyun biz buradayız. Bu vesile ile tüm Nevşehirli kardeşlerime sevgilerimi iletiyorum. Sizler önce bize daha sonra Allah’a emanet olun.

           Nevşehirli yiğidimiz G.A Bizleri dertlerini dinleyerek değerli vakitlerini ayıran ve yüzlerce kilometre uzaklıktan sesimizi Nevşehirli hemşehrilerime ileten sesimiz gözümüz www.fibhaber.com Haber Merkezine ise ayrıca teşekkür ederim” dedi.

HERŞEY VATAN İÇİN : Bir Ölür Bin Diriliriz! 

Nusaybin'de görevli Nevşehirli askerimiz G.A, " Ayrıca Allah kısmet ederse en kısa sürede size Nusaybinden, 50 Nevsehir Yazip Fotografimi Gonderecem. Musait Bir Zamanda Suan Elimde, "Nusaybin Kul Kaderini Yasar" Yazili Bir Fotograf Var haberi bu resimle yaparsanız memnun olurum.Kolay Gelsin" dedi.

Nusaybin'de görevli Nevşehirli askerimiz G.A, " Ayrıca Allah kısmet ederse en kısa sürede Nevşehir'e geldiğimde www.fibhaber.com u ziyaret edeceğim. Hakkınızı helal edin.Allah razı olsun selamlar. Kolay gelsin."

VATAN SİZE MİNNETTAR!!!
Tün Vatan evladı Diğer askerlerimizin de yaptığı gibi bizleri, vatanımızı ve milletimizi koruduğu için sonsuza dek minnettar olduğumuzu ve dualarımızı eksik etmediğimizi belirtmek isteriz. Bizler de kendisine selamlarımızı yollayarak FİB Haber olarak askerimize şimdiden hayırlı tezkereler dileriz.

İşte Kahraman Askerimizin Mardin Nusaybinden FİB Haber'e gönderdiği , "Nusaybin Kul Kaderini Yasar" Yazısını sizlerle paylaşıyoruz.