İstanbul’da, 15 Temmuz gecesi yaralanan 316 gazinin muayenesini, özel sağlık ekipleri haftada 2 gün evlerine giderek yapıyor. Gazilerse ‘Vatana canımız feda’ diyor.​FETÖ'cü hainlere direnen kahramanlardan kiminin ciğerleri, kimininse bacakları parçalandı. Demokrasi gazisi oldular. Ve devlet 15 Temmuz gazilerinin adete üzerine titriyor, bakımları için evlerine sağlık ekipleri yolluyor. Demokrasi gazilerinin sağlık kontrolleri, evde sağlık hizmeti ekipleri aracılığıyla çok sıkı takip ediliyor. 

Nevşehirli kahraman Gazimiz Ersoy Kabaktepe'nin Sabah gazetesine yaptığı o röportaj;

Devlet, gazisine gözü gibi bakıyor ! 

İşte bu isimlerden bir taneside Nevşehirli Gazimiz Ersoy Kabaktepe; "Evlatlarım Babasız Kalsın, Ama Vatansız Kalmasınlar!" diyor.

MERMİ SIRTINA DAYANMIŞ

İlk durak, 15 Temmuz'da Darbeye karşı koymak için Şehitler Köprüsü’ne giden ve darbeci  hainlerce açılan ateş sonrası göğsünden vurularak Gazi olan Nevşehirli Demokrasi Gazimiz Ersoy Kabaktepe'nin (36) Ümraniye'deki evi. Baş köşede Türk bayrağı asılı. Kabaktepe, o gece 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde cuntacılarca göğsünden vurulmuş. Kurşun sırtına dayanmış. Doktorlar iç kanamadan korkup, karnından da ameliyat etmiş Kabaktepe'yi.
Göğsünden kalan kurşun ise ancak ikinci ameliyattan sonra çıkarılabilmiş. 3 çocuk babası Kabaktepe "Canım bu vatana feda olsun. Türk bayrağı ile hainlerin üzerine yürüyorduk. İşte tam bu sırada kurşun kalbime yakın bir yerden girdi" diyor.

Dr. Samancı da Kabaktepe'yi kontrol ederken "Devlet gazisine her imkânı veriyor. Çok şükür" diye konuştu.

'CANIMIZI VERMEYE HAZIRIZ'

Dr. Turgay Samancı, gaziyi muayene ettikten sonra "Bir şikâyetiniz olursa arayın" diyor.  Nevşehirli gazimiz Ersoy Kabaktepe'nin yanıtı ise yoruma gerek bırakmıyor: "Devletimiz gazisine işte böyle bakıyor. Çok şükür iyiyiz. Bu vatan için canımızı vermeye hazırız."








Sabah