Diyarbakır Hani ilçesinde yaşanan ve 2 askerimizin şehit 11 askerimizin ise yaralandığı terör saldırısında yaralanan ve Ankara Gülhane Tıp Akademisinde tedavi altına alınan Nevşehirli Jandarma Er Ali Demirçelik, tedavisi sonrası ailesinin bulunduğu Nevşehir'in Sümer Mahallesindeki evine geldi.

Hani'de Gazi olan Nevşehirli Ali Demirçelik baba ocağında...


Diyarbakır Hani ilçesi Jandarma komutanlığında vatani yerine getirirken PKK teröristlerin bombalı saldırısı sonucu ağır yaralanan Nevşehirli Jandarma Er Ali Demirçelik Ankara Gilhane Askeri Tip Akademisinde'ki tedavisinin bitmesi ile bugün akşam saatlerinde Nevşehir'deki baba ocağına döndü.

Gazimizin baba ocağına geleceğinin haberini alan komşular gazimizin Evini Bayraklarla Donattı...

Nevşehirli Gazimiz Jandarma Er Ali Demirçelik'i sağ salim tekrar evlerinde gören  Ailesi ve komşuları gözyaşlarını tutmakta zorlandı.

Diyarbakır Gazisi Jandarma Er Ali Demirçelik, olay anını ilk kez FİB HABER objektiflerine anlattı.

Diyarbakır ın Hani ilçesinde Hain Terör örgütü pkk tarafından düzenlenen Saldırı sonrasında iki arkadaşının burada şehit düştüğünü, kendisininde aralarında olduğu 11 güvenlik görevlisinin yaralandığını söyledi. Şehit arkadaşlarına Allah’tan rahmet, yaralı arkadaşlarına ise şifa dileyen Nevşehirli Gazimiz bunun için ailesine kavuşmanın buruk sevincini yaşadığını söyledi.


Baba Cengiz Demirçelik ise “Bugüne kadar hep televizyondan duyuyorduk. İnsanın başına geldiğinde daha farklı oluyormuş. Allah'a şükür, Allah oğlumuzu bize bağışladı." dedi.

Baba ocağında büyük heyecan mutluluk ve dualarla karşılanan Ali Demirçelik, şehit olan arkadaşlarını hayatı boyunca hiçbir zaman unutmayacağını belirterek ailesine kavuşmasının buruk mutluluğunu yaşadı. 

Nevşehir'in Gazisi olmaktan gurur duyduğunu dile getiren Jandarma Er Ali Demirçelik; "Vatan sağ olsun. hepimizin canı vatana feda olsun. Oradakiler kahrolsun. O bizim vatanımıza girip de yok etmeye çalışanlar kahrolsun. Cenab-ı Allah onların en kısa zamanda belalarını verecek inşallah . Bizim vatanımıza hainlik yapmak isteyenleri Allah ne kısa zamanda yok etsin. ” şeklinde konuştu.

İşte Nevşehirli Kahraman Gazimiz Jandarma Er Ali Demirçelik'le yapmış olduğumuz o röportaj www.fibhaber.com da...