Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde yaşayan 37 yaşında ki Sema Tosun kendi ev tasarımı nikah şekerlerini üreterek satışa sunuyor.

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde yaşayan 37 yaşında ki girişimci Sema Tosun kendi üretmiş olduğu nikah şekerlerini özel günlerinize hazırlayarak hizmetinizi sunuyor. Genç girişimci
Sema Tosun yaptığı açıklamada, ‘’Özel bir turizm şirketinde 20 yıldır muhasebeci olarak görev yapmaktayım. Aynı zamanda farklı el sanatları ile işten arta kalan zamanlarımda  hobi olarak uğraşmaya çalıştım. Sonra çevremin ve ailemin isteği üzerine becerilerimi sunum haline getirip nikah şekerlerini müşterilerimin beğenisine sunmaya karar verdim. Sema Nikah Şekeri olarak; özel günlerinizde sevdiklerinize özel şık, yaratıcı nikah şekeri tasarımları ve farklı konseptlerle sizlere ürünlerimizi sunmaktan mutluluk duyarız. Düğün, nişan ve butik organizasyonlarda nikah şekerleri, bebek şekerleri, baby shower, kına malzemeleri ile hizmetinizdeyiz. Kaliteden ödün vermeden titizlikle en kısa zamanda siz değerli müşterilerimize ürünlerimizi sunmaktan gurur duyarız.’’ Diye konuştu.