Pamukcu Sarrafiye Firmasının sahiplerinden Nevşehirli Genç İş Adamı Yasin Pamukçu  her yıl Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği iftar programını bu yıl da gerçekleştirdi. 

Pamukçu Sarrafiye çalışanları ve Nevşehirli genç girişimciler Geleneksel İftar Yemeğinde Buluştu ...

Rahmet ve bereketin yaşandığı 11 ayın sultanı ramazan ayında kurulan sofraların tadına doyum olmuyor.

Nevşehir'de Altın sektöründe faaliyet gösteren Pamukcu Sarrafiye Kurulduğu günden bu yana alanında en iyi firma olmayı hedeflerken sosyal sorumluluk projeleriyle de isminden her seferinde söz ettiriyor.

Her yıl ramazan ayında geleneksel olarak düzenlediği iftar programını bu yıl da yineledi.

Bu Ramazan’da da Pamukcu Sarrafiye,Hacı Bayram Restaurantta iftar yemeği verdi.

Pamukcu Sarrafiye çalışanlarıyla Nevşehirli genç İşverenleri buluştuğu iftar yemeği sonrası görüştüğümüz Pamukcu Sarrafiye Firmasının sahiplerinden Nevşehirli Genç İş Adamı Yasin Pamukçu mübarek ramazan ayında oruç tutmanın anlam ve önemine dikkat çekti.

FİB Haber Merkezimizin sorularını yanıtlayan Nevşehirli Genç İş Adamı Yasin Pamukçu, iftar  sonrası  yaptığı  kısa  açıklamasında, iftara katılımlarından dolayı teşekkür ederek   dost, akraba, müşteri ve hemşerilerine iftar davetine geldikleri için tek, tek teşekkür etti.

Pamukcu, iş dünyasında başarılı olabilmek için bazı önerilerde bulunmayı da ihmal etmedi.

Pamukcu Sarrafiye Firmasının sahiplerinden Nevşehirli Genç İş Adamı Yasin Pamukcu açıklamasında, Öncelikle sizlere davetimize icabet edip katıldığınız için teşekkür ediyor, saygı ve sevgi ile selamlıyorum.

Birbirinden kıymetli arkadas ve dostlarımıza yanımızda oldukları ıcın tesekkur ediyorum .

Bizlerde siz değerli arkadaşlarımızın maddi manevi elimizden geldiği kadar yanınızda olmak ister bundan dolayı gurur ve mutluluk duyarız.

Ramazan birlik,beraberlik,yardımlaşma,dayanışma ruhunu yaşayabilmemize önemli bir vesile olmaktadır.

Toplumda sosyal denge unsuru olan Ramazan-Şerif’in kardeşlik, birlik ve beraberliğimizin tesisine vesile olmasını diliyor,ramazanın son günlerini yaşadığımız bu günlerde bayramın heyecanını sizlerle hissetmek bizleri dahada mutlu kılıyor iftarımıza teşrif ettiğiniz için tekrar teşekkür ediyorum dedi.

Pamukcu son olarak Tüm islam aleminin ve Nevşehirli hemşehrilerimin Mübarek Ramazan Bayramını tebrik ediyorum dedi.