Nevşehir gündemin adresi FİB Haber Merkezi tarafından gündeme getirilmesiyle büyük ses getiren haberimiz sonrası Nevşehirli bazı hayırsevrlerimiz ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver kalp hastası 16 yaşındaki Selin için kayıtsız kalmamışlardı.

Nevşehir’de doğuştan kalp rahatsızlığı bulunan  ve maddi imkansızlıklar nedeniyle ameliyat olamayan 4 çocuklu Kaynar ailesinin en büyük kızı 16 yaşındaki Selin Kaynar’a ameliyatı için müjdeli  haberi , Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver verdi...

FİB Haber.Com'da yayınladığımız "Nevşehirli Genç kız yaşama tutunmak için yardım bekliyor..." haberimiz sonrası Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver Twitter hesabından yaptığı açıklamasında; "Konu çözüme kavuşmuştur. Selin Kızımız ameliyat olacak inşallah" müjdesiyle Selin ve Kaynar ailesinde ümitsiz bekleyiş yerini mutluluk ve umuda dönüşmüştü...

Kaynar ailesi, kendilerine verilen müjdeli haber sonrasında Teşekkür için ilk olarak Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti. Daha sonra FİB Haber Merkezimizi ziyarete gelen Selin Kaynar ve ailesinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Baba Cumhur Kaynar, bugüne kadar 3 ameliyat geçiren ve sağlığına kavuşması için 4. ve son ameliyatı geçirmesi    gereken kızı Selin’e uzanan bu yardım eli için Belediye Başkanı Ünver’e , hayırseverlerimize ve fibhaber.com'a teşekkür etti.

Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen'in, Bu Ameliyata ilişkin olarak birerbir görevlendirilerek ilgilendiği Selin için artık geri sayım başladı.

Şimdi Selin ve ailesi ameliyat olacağı günü sabırsızlıkla bekliyor ...

Bizlerde www.fibhaber.com olarak Başta Nevşehir Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ünver'e, Nevşehirli tüm sağ duyu sahibi hayırseverlerimize , Avrupadaki Ali Can ve gurbetçilerimize, dualarıyla katkıda bulunan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah razı olsun hepinizden.