Göynük kasabasının değerli Büyüklerinden Hayırsever iş adamı, Santorya Tekstil’in sahibi Ahmet Taşkın hakkın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün ikindi namazına mutakip Fatih Camilisinden Eyüp Sultan Mezarlığına defin edilecektir.

Nevşehir’imizin yetirdiği Hayırsever İşadamı Değerli Büyüğümüz Ahmet Taşkın Hakkın Rahmetine Kavuşmuştur. Cenazesi 07 Ekim 2012 Pazar günü İKİNDİ namazına Mütakip Fatih Camilisinden Camisinde yüzlerce sevenin katılımıyla kılınan Cenaze Namazından sonra, Eyüp Sultan Mezarlığına defin edilecektir . Çok kıymetli hayırsever ve memleket sevdalısı Göynüklü hemşerimiz Ahmet Taşkın a  Allahtan Rahmet,Tüm Taşkın Ailesine, Başta Göynüklü,Özkonaklı ve Tüm Nevşehirlilere Baş Sağlığı ,Yakınlarına sabırlar Diliyoruz.
Ahmet Taşkın İstanbul da Nevşehirliler Derneğinin de üyesi olmakla birlikte Göynük kasabasına olan büyük sevdasıyla biliniyordu.İstanbul Doğan hastanesinde bir süredir tedavi gören Değerli büyüğümüz Ahmet Taşkın bu sabah hayatını kaybetti.FİB Haber olarak Başsağlığı diliyoruz.


İstanbul Doğan hastanesinde tedavi görmekteyken bu sabah hayatını kaybeden Avanos Göynük kasabasından İstanbul da yaşayan değerli hayırsever iş adamı Ahmet Taşkın ın vefatı üzerine İlk uçakla İstanbul a Göynük Belediye Başkanı Sayın Recep ÖZbek koştu.FİB Haber Merkezine ilk olarak İstanbul Özkonaklılar Derneği Başkanı Ali Yağmur,İstanbul Nevşehirliler Dernek Başkanı Sayıun Aşiret Dalcı,Eğitimci Yazar Ahmet Beleda,Avanos Belediye Başkanı Mustafa körükcü ve Sulusaray bir dönem önceki Başkan İbrahim Pekşen FİB haber den Taziye ve başsağlığı mesajında bulundular.