Nevşehir günedeminin en çok takip edilen Nevşehir'in İnternet Gazetesi FİB Haber.Com u başarılı çalışmaları için tebrik eden Nevşehir Barosu Avukatlarından Av.Fazlı Koç ve Av.Uğur Kemikli FİB Haber.Com Genel Koordinatörü Fikret Çapacı ya başarılarının devamını dilediler.

Nevşehir Barosu Avukatlarından Av.Fazlı Koç ve Av.Uğur Kemikli FİB Haber.Com Nevşehir İnternet gazetemizi ziyaret ederek, gazete çalışanları ile fikir alışverişinde bulundular.
Baroya kayıtlı avukatlar ile gazete çalışanlarının iletişim içinde olması gerektiğini söyleyen Nevşehir Baro Temsilcisi Avukat Av.Uğur Kemikli , Nevşehirr Baro Temsilciliğinin yeni yönetimi ve projeleri hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.

Nevşehir Barosu Avukatlarından Av.Fazlı Koç da yaptığı açıklamasında, FİB Haber.Com u Uzun süreden beri ziyaret etmeyi istediğini dile getirerek, FİB Haber'i kutlayan Av.Fazlı Koç ilkeli, ölçülü ve tarafsız basın anlayışından ötürü Genel Yayın Yönetmenimiz nezdinde tüm FİB Haber gazete yazı ailesi ve çalışanlarını kutladığını belirterek bundan sonrası için başarı temennilerinde bulundu.

FİB Haber Genel Yayın Yönetmenimiz Fikret Çapacı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek hepimiz aynı gemideyiz bu toprakların birer evladıyız ve bu geminin hayalimizi süsleyen limana ulaşması için var gücümüzle çaba göstermeliyiz.

Hedefimiz Güçlü Modern bir NEVŞEHİR...
Eksikliklerimiz hatalarımız olabilir fakat en büyük gücümüz Nevşehir halkımız ve Dik duruşumuz Allah kısmet ederse Nevşehirli hemşehrilerimize en güzel hizmeti sunmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz dedi.
Adaletin önemine değinen Çapacı bu bağlamda kutsal ve bir o kadarda sorumuluk arz eden Adli konularda başarılı çalışmaları nedeniyle de Nevşehir Barosu Avukatlarından Av.Fazlı Koç ve Av.Uğur Kemikli yi kutlayarak başarılarının devamını diledi...