Bölgesel Amatör Ligde son iki haftada aldığı galibiyetlerle grubunda yükselişe geçen Kırmızı Beyazlı takıma destek olmak amacıyla İş Adamı Mehmet Ali Öbekli, takımın ligin ikinci yarısındaki 5 deplasmanına taraftarları ücretsiz olarak taşıyacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Nevşehir Spor GK Kulüp Başkanı Nemci Cantekin, Nevşehir’in bölgesel amatör ligdeki tek temsilcisi Nevşehir Spor Gençlik Spor Kulübüne iş adamlarının desteğinin devam ettiğini ve Nevşehir Ticaret odası yönetim kurulu başkan Vekili ve ilimizin önde gelen iş adamlarından Mehmet Ali Öbekli’nin ikinci yarıda oynanacak 5 deplasman maçına taraftarı ücretsiz olarak taşınması konusundaki desteğinin Kırmızı Beyazlı ekibe çok büyük bir destek olacağını belirtti.

Geçtiğimiz hafta sonunda Gazi Stadında oynanan müsabakaya İlimizin saygın iş adamlarından Ekrem Nurlu, Hüseyin Daldiken, Durmuş Çatkılı, Gürbüz Pınarbaşı, Habil Uluer, Ahmet ve Ömer Ergün gibi isimlerinde destek vermek amacıyla Protokol tribününde yer aldıklarını hatırlatan Nevşehir Spor GK Kulüp Başkanı Nemci Cantekin, “Nevşehir Spor GK bu ilin takımı. Baştan beri söylediğimiz gibi ilimizdeki Sporsever halkımızın yanında iş adamlarımızın da yanımızda olması bizleri mutlu ediyor. Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili, İş Adamı Mehmet Ali Öbekli’nin ikinci yarıda oynayacağımız 5 deplasman maçımıza takımımız taraftarlarını ücretsiz olarak bu maçlara taşıma kararı bizleri mutlu etti. Öte yandan takımımıza destek anlamında geçtiğimiz hafta kendi sahamızda oynadığımız ve galip geldiğimiz Adana Gençlerbirliği maçında da ilimizin önde gelen iş adamlarının yanımızda olduğunu görmek ayrıca mutluluk verici bir gelişme idi. Bu desteğin diğer iş adamlarımızca da verilmesini arzu ediyoruz” dedi.

Haber:Ali Çamur