Emekli olmasına bir ay kala esrarengiz şekilde kayboldu. Nevşehirli Bekir Taşkale'nin başına ne geldi? İşte bu soru Ailesi tarafından Müge anlı ile Tatlı Sert proğramına taşınmıştı. Kaybolmasından tam 8 gün sonra asansör boşluğunda bulundu.

Nevşehirli Taşkale 1 Hafta Sonra Asansör Boşluğunda Bulundu....

Nevşehirli Vatandaşın 8 gün sonra gelen inanılmaz kurtuluşu ! 

Günlerdir kendisinden haber alınamayan Nevşehir'in Derinkuyu ilçesine bağlı Özlüce köyü nüfusuna kayıtlı Bahçelievler Belediyesi temizlik işçisi Bekir Taşkale, asansör boşluğunda yarı baygın ve yaralı bir şekilde bulundu. Bahçelievler Çobançeşme Mahallesi Fatih Caddesi’nde bir binanın asansör boşluğunda bulunan ve hastaneye kaldırılan 57 yaşındaki Bekir Taşkale, hayati tehlikesini atlattı. Şuan Hastaneden taburcu olan Nevşehirli gurbetçimiz Bekir Taşkale evinde istirahat ediyor.

Nevşehirli Gurbetçi o inanılmaz olayda yaşadıklarını anlattı;

27 Şubat Cumartesi günü ortadan kaybolan 8 gün sonra bir Cumartesi gecesi saat 02.00 sıralarında bir binanın asansör boşluğunda bulunduktan sonra Bakırköy Devlet Hastanesi’nde kafasına dikiş atılan Bekir Taşkale’ye, yaşadıklarını sorduk.

Henüz bilinci tam olarak yerine gelmediği belirtilen ve güçlükle konuşan Bekir Taşkale, hiçbir şey hatırlamadığını söyledi.

Polise, savcılığa ve adli tıpa gittikten sonra ATV’de Müge Anlı’nın programına da çıkan ve babalarının sağ bulunmasına sevinen Bekir Taşkale’nin ailesi de, polis soruşturmasının sürdürdüğünü belirterek, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne, Müge Anlı ile ekibine ve kendilerine destek veren herkese teşekkür ettiler. 

Henüz nasıl meydana geldiği tam belli olmayan ve Nevşehirli Bekir Taşkale’nin neden asansör boşluğunda olduğu, günlerdir aç, susuz nasıl hayatta kaldığını gibi soruları içinde barındıran esrarengiz olay ile ilgili polisin araştırması sürüyor.