Niğde'de meydana gelen trafik kazasında, alev alan otomobilin içinde bulunan Nevşehirli 2 kişi feci şekilde can verdi. 

Kaza yapan otomobildeki Mehtap ve Süleyman Demir isimli Nevşehirli oldukları belirtilen vatandaşlarımız yanarak feci şekilde can verdi.

Kaza,  Adana-Ankara otobanının Niğde çıkışında meydana geldi. İddiaya göre, plakası henüz belirlenemeyen 50 Plakalı Beyaz renk Palio marka otomobil sürücüsünün, Niğde yol ayrımını kaçırdığı ve geri manevra yaptığı öğrenildi.

Geri manevra yapan otomobile, kavun yüklü E.Y  (50) yönetimindeki 52 K 0221 plakalı kamyonetin arkadan çarptığı ve otomobilin alev aldığı belirlendi.

Otomobilin alevler içinde kalması sonrasında, otomobilde bulunan Mehtap ve Süleyman Demir olay yerinde yanarak feci şekilde can verdiği, kamyonet sürücüsü ile yanında bulunan bir kişinin  ise kazadan yara almadan kurtulduğu öğrenildi.

Nevşehirli Karı- Koca çiftin Niğde'den sınav dönüşünde kazanın meydana geldiği ve Cenazelerinin yarın Nevşehir'in Gülşehir ilçesine bağlı Deller köyünde toprağa verileceği belirtildi.

Kaza sonrasında olay yerine itfaiye, AFAD  ve 112 ekipleri sevk edildi.

Otomobildeki yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
1984 doğumlu Süleyman Demir'in Avanos ta İş Bankasında güvenlik görevlisi olarak çalıştığı belirtildi. Eşi Mehtap Demir ise ev hanımı idi.

Bu feci kazada hayatlarını kaybeden Mehtap ve Süleyman D. çiftine Allahtan rahmet ailesine başsağlığı diliyoruz.