Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde 7 gündür kayıp olarak her yerde aranan Nevşehirli 14 yaşındaki Emin Yılmaz, İstanbul Esenler'de bulundu.

05 Ekim günü Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde ki, bir yurtta kalan Nevşehirli 14 yaşındaki Emin Yılmaz’dan 7 gündür haber alınamıyordu.

Olay şöyle gelişti; Kurban Bayramını Nevşehir'de ailesi ile geçirdikten sonra Şereflikoçhisar'a giden ve Son olarak 05 Ekim 2015 Pazartesi Günü Ankara Şereflikoçhisar'da görüldüğü öğrenilen 14 yaşındaki Emin'i bir daha gören olmadı. Kurum yetkilileri polise ve ailesine başvururken, Sosyal Paylaşım sitelerinde gencin bulunması amacıyla fotoğraf ve bilgileri paylaşıldı.

Kayıp ihbarı üzerine bir süredir aranan 14 yaşındaki Emin Yılmaz, Nevşehir , İstanbul ve Ankara Şereflikoçhisar polis ekiplerinin titiz çalışmasıyla İstanbul Esenler de bulundu.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Emin Yılmaz isimli Nevşehir Karapınarlı erkek çocuğunun yaklaşık 7 gün önce kaybolduğu ihbarı üzerine çalışma başlattı. 

Çocuğun gidebileceği muhtemel yerleri inceleyen ve güvenlik kameralarından da yaralanan polis ekipleri, çocuğun İstanbul da olduğu bilgisine ulaştı.

Kaybolan 14 yaşındaki Emin Yılmaz'ı bulan ekipler, çocuğu alarak ailesine teslim etti. 

Hepinizden Allah razı olsun...!

Çocukları Emin Yılmaz'a sağ salim kavuşan Baba Mustafa Yılmaz FİB Haber Merkezimizi arayarak öncelikle www.fibhaber.com a sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum.sonrasında da Kayıp yavrumun bulunması için bize büyük ilgi ve desteklerini esirgemeyen AK Parti Nevşehir Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz'e,  Nevşehir Emniyet Müdürümüz Metin Kalayoğlu'na, Ankara Şereflikoçhisar İlçe Emniyet Müdürümüze, son olarakta Nevşehir Seyehate, kaptan Mahmut ve muavin Ramazan beye'de ayrıca teşekkür ediyorum dedi. 

Konu hakkında www.fibhaber.com a da açıklamada bulunan Nevşehir Emniyet Müdürlüğü ; 05.10.2015 tarihinde Ankara da kayıp çocuk Emin Yılmaz bulunmuş düşümü yapılmıştır denildi.

Bizde Emin yavrumuzun bulunmasında emeği geçen herkese Teşekkür Ediyoruz.