04 Ocak 2016 tarihinde ebediyete intikal eden Ailemiz Fertlerinden Kıbrıs Gazisi Şener Karabıyık'ın vefatı nedeniyle bizleri yalnız bırakmayarak acımızı paylaşan, taziyemize iştirak eden, telefonla taziyelerini bildiren, mesaj, çiçek gönderen ve evimize kadar gelerek acımıza ortak olan tüm dostlarımıza ve Nevşehir ,Narlı hemşehrilerimize, Nar Belediyesi`ne, Askeri personele ve Devlet Erkanına göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı ailemiz adına sonsuz teşekkür eder, saygılar sunarız.

Kıbrıs Barış Harekatı Gazisi Nevşehirli Şener Karabıyık , 5 Ocak 2016 Salı günü Nar kasabası Büyük Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası askerlerin omuzlarında cenaze aracına konularak düzenlenen askeri törenin ardından son yolculuğuna uğurlanmıştı.

KARABIYIK
 Ailesi , Kıbrıs Gazisi Merhum Şener KARABIYIK’ın vefatı üzerine, kendilerini yalnız bırakmayarak cenazeye katılanlara teşekkür mesajı yayımladı. Mesaj aynen şöyle:

"TEŞEKKÜR

-Gözbebeğimiz ; Nevşehir İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Metin Alkaya,
-Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş ,
-Nevşehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Tahir Dağaslanı
-Nevşehir Vatan Şehitleri Ve Gazileri Dernek Başkanı ve Şehit ve Gaziler Birim Sorumlusu Ramazan Çiftçi
-Nar Halkına,

 KARABIYIK AILESI"

Kıbrıs Gazisi Şener Karabıyık'ın Cenaze namazına bizzat katılan, hastalığı süresince alakalarını kesmeyen ve dualarını eksik etmeyen, bu zor zamanlarımızda bizlere destek olan, eve gelen, mesaj, telefon ve sosyal iletisim yollarıyla yurt ici ve disindan taziyelerini bildiren tüm akraba ve dostlarımız ile sevenlerine şükranlarımızı arz ederiz.

Nevşehirli Kıbrıs Gazisi Şener Karabıyık Kimdir?
1950 Yılında Nevşehir merkez ilçeye bağlı Nar kasabasında, Emin ve Fatma Çiflerinin evladı olarak Dünyaya gelen Şener Karabıyık, 1974 Kıbrıs Harekatına katılarak Kıbrıs Gazisi ünvanı almıştır.Ayrıca gençlik yıllarında Nevşehirspor formasıda giymiştir. Merhum Şener Karabıyık Ankara'da Özel bir Bankada Müdür olarak görev yapmış ve bu görevle emekli olmuştur. Daha sonra 65 yaşında yakalandığı amansız kanser hastalağına yenik düşerek 7 aylık tedavi sonrası Ankara'daki bir hastanede yaşamını yitirmiştir. Evli ve 2 kız çocuk babasıdır.

Nevşehir FİB Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.