Magnum Maserati Ghibli Çekiliş Sonuçları Açıklandı !

Çekiliş sonunda Nevşehirli Magnum talihlisi Serpil Pektaş isimli bir vatandaşımıza tam 250 Bin Euro'luk Maseratı Araba kondu...

Asıl Talihliler:
  • Kadir Özmüş – Adana
  • Serpil Pektaş – Nevşehir
Yedek talihliler:
  • Elif Topal – Ankara
  •  Ayşe Dinç – İstanbul
Magnum Maserati Ghibli çekilişine nasıl katılırım?

Magnum çubuğunun üzerindeki şifreyi ( Adınız, soyadınız, adresiniz ve  şifreyle beraber aralarında bir boşluk bırakarak tüm operatörlerden kısa mesaj ile 2992 ye gönderebilir ) veya üçretsiz olarak magnum.com.tr sitesi üzerinden formu doldurarak aynı zamanda android ve iphone uygulamarını indirerek içinde bulunan formu doldurarak katılabilirsiniz.
Not: Kısa mesaj her gönderim için tüm operatörler dahil 0.65 Kuruş olarak üçretlendirilmektedir. Tavsiyemiz Site üzerinden veya uygulamayı indirerek başvuru yapmanız  .
Çekilişte Ne kazanacağım?
Çekilişle 2 kişiye verilecek olan hediye Maserati Ghibli. Aracın piyasa değeri 495 bin TL’ dir.
Maserati Ghibli bana çıkarsa hemen satabilirmiyim?
Maserati Ghibli size çıkması halinde 15 gün içinde başvurunuzu yapıb işlemleri tamamladıktan sonra aracı hemen satma imkanınız bulunmaktadır. Aracın KDV ve ÖTV’ si magnum tarafından ödenmektedir. Ancak kazanan kişi Veraset intikal verigisi ( %10 ) ödemesi gerekmekte olup yaklaşık olarak bu tutar 49 bin TL civarı bir rakama tekabül etmektedir. Şunu belirtmekte fayda varki; Bu yeni araba size babanızdan bile kalsa, arabayı tarafınıza almak için bu vergiyi ödemek zorundasınız.
Çekiliş hakkı kazanma detayları?
  • Magnum Classic, Badem, Beyaz, Antep Fıstık, Double Çikolata, Double Karadut&Böğürtlen, Double Fıstık Ezmesi, Tiramisu, Crème Brulee, Tarçın, Portakal ürünlerinin şifreleri için 2 çekiliş hakkı
  • Magnum Mini Classic-Badem-Beyaz, Mini Classic-Antep Fıstık-Fındık, Mini Classic, Mini Badem, Mini Double Karadut&Böğürtlen-Çikolata-Karamel, Mini Double Fıstık Ezmesi-Karadut&Böğürtlen, Mini Kisses, Mini Kış Serisi ürünlerinin şifreleri için 1 çekiliş hakkı
Kampanyanın son katılım tarihi 4 Eylül 2016 ‘ dir.
ÖNEMLİ NOT: Magnum çekiliş koşulları gereği dondurma çubuklarının üzerindeki şifreyi girdikten sonraMagnum çubuğunu saklamanız gerekmektedir. Aksi taktirde çekilişi kazansanız dahi ödülü alamıyorsunuz. Ödülü kazanan kişi, ödülü almak için çubuğu yanında bulundurması gerekmektedir.
Magnum çubuğunun neden saklanması gerekiyor?
Çubukların üzerindeki şifreler rastgele yazılmaktadır. Bu şifreler deneme yanılma yöntemiyle bulunabilir. Şöyleki; Magnum satın almadan bir kişi çubukta yazan şifrelerden rastgele üretip sürekli sisteme girebilir. Yani magnum satın almadan çekilişe katılan kişiye araba çıkabilir ve bu adil bir çekiliş olmaz. Bu sebepten ötürü magnum, haklı olarak çubuk ibirazında bulunmanızı istemektedir.
Maserati Ghibli çekiliş sonucu ne zaman açıklanacak?
Çekiliş, 10 Eylül 2016 tarihinde saat 11.30’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Gülbahar M. Cemal Sururi S. Halim Meriç İş Merk. No:15 D:39 Mecidiyeköy Şişli/İstanbul adresinde, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler 17 Eylül 2016 tarihli Hürriyet Gazetesi Cumartesi Eki Türkiye baskısında duyurulacaktır.
Maserati Ghibli çekilişini kazanırsam ne yapacağım?
Asil talihliler, başvuru için en geç 2 Ekim 2016; yedek talihliler ise, en geç 17 Ekim 2016 tarihine kadar kimlikleri ve ikramiye kazandıkları okunabilir şifreli ürün çubuğu ile U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri’ne (U2) başvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar sunmazlarsa ikramiyelerini teslim alamazlar. İkramiye tesliminde, ikramiye kazanılan okunabilir şifreli ürün çubuğu ibrazı zorunludur.