Mıknatıs adam olarak tanınan işçi emeklisi Halis Ateş, çok sayıda televizyon programına katılarak gösteri yaptı. 16 yıl kadar önce muayeneye gittiğinde doktorun kullandığı dinleme cihazının vücuduna yapışmasıyla kabiliyetini öğrenen Ateş, kendisinde biyoenerji olduğunun söylendiğini ifade etti. Ateş, “Babamda da bu özellik vardı. Metal ve plastik vücuduna yapışıyordu. Ama ben o zamana kadar hiç uğraşmadım. Bizdeki genetik bir özelliktir. Benden de kızlarıma geçti. Çocuklarımızda daha fazla bulunuyor” dedi.

Amerika’dan bir doktor gelerek kendisi üzerinde araştırma yaptığını anlatan Ateş “Yaptıkları incelemede bende aşırı bio-enerji olduğunu buldular. Bana yerin altındaki suyu dahi bulabilirsin dediler. Alman kanalına çıktıktan sonra Kapadokya’nın mucize şifacısı diye kitaplarında yer verdiler. İnternet üzerinden satılıyor” dedi.

Daha önce metal, cam, plastik, telefon, tencere, ütü gibi çok sayıda eşyayı vücuduna yapıştırdığını anlatan Ateş “ vücuduma 75 metali yapıştırmıştım, bunu benden başka yapan olmadı. Şimdi de daha önce yine kimsenin denemediği meyve ve sebzeler ile su dolu şişeyi vücuduma yapıştırdım. Bunları da benden başka yapabilen yoktur. Dünyaya meydan okuyorum. Bu konuda benden başka kimse yoktur. Daha önce 75 kaşık koymuştum, bunu henüz yapan olmadı” diye konuştu.   

Üzerine yapıştırdığı metal kaşık, tencere ve cep telefonları ile gösteri yapan Halis Ateş, “Bazen enerji birden kesiliyor, kaşıklar düşüyor. Ama enerji güçlü olduğunda aynı anda kaşık, cep telefonu, ütü, tencere gibi eşyaları tutabiliyorum” şeklinde konuştu.

Herkeste bir enerji olduğunu ama kiminde fazla, kiminde az olduğunu kaydeden Ateş, bio-enerjinin migren, sinüzit, baş ağrısı, iç hastalıkları, anti depresyon, bel ağrısı gibi hastalıklara iyi geldiğini kaydetti.

Mıknatıs adam Halis Ateş, bio enerjisinden verdiği Veysel Kılıç’ın da vücuduna 8 kaşık yerleştirerek durmasını sağladı.

Bio-enerjisi ile bir çok hastasını yardımcı olduğunu belirten Halis Ateş, yaptığı sinüzit tedavisini de uygulamalı olarak gösterdi.
Haber: Kızılırmak Gazetesi / Kemal Ççlik