NEVŞEHİR(MHA) Nevşehirli mobilyacı ve marangoz esnafı İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen 26. Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar ve El Aletleri Fuarı ile 16. Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı’nı gezdi.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen firmaların ürünlerinin teşhir edildiği ve tanıtıldığı fuara Nevşehir’den de katılım oldukça yüksek oldu.

Nevşehir’den 1 otobüsün gittiği fuarda mobilyacı ve marangoz esnafı mesleklerini ilgilendiren son teknoloji makine ve ekipmanları yerinde görme fırsatı bulurken İstanbul’un tarihi ve turistik merkezlerini de görme şansı yakaladı.

Nevşehirli esnaf, fuarın her alanını en ince detayları ile gezerken, Nevşehirlilere en iyi hizmeti sunmak amacıyla sergilenmekte olan ürünler hakkında yetkililerden bilgiler alarak bilgi ve birikimlerini Nevşehirli tüketicilerle paylaşacaklar. 

Nevşehir Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı Ramazan Vedat Korkmaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada 5-9 Ekim 2013 tarihleri arasında düzenlenen İstanbul TÜYAP Fuar alanında Nevşehirli esnaf ve sanatkarların ufkunu açacak profesyonel çalışmaların yapıldığını, gelecek yıllarda mesleklerini bire bir ilgilendiren fuarlara katılmaya devam edeceklerini ifade etti. 

En son Üyelere Sakarya Karasu acarlar Longozu gezisiyle son bulan İstanbul-Sakarya ziyaretleri içerisinde hem ticaret hem ziyaret gerçekleştirilmiş oldu. Oda Üyeleri bugün Nevşehir e dönmüş olacaklar...