Nevşehirli mobilyacılar, dünyanın en büyük mobilya fuarlarından olan İtalya’nın Milano şehrinde düzenlenen 'Salone Del Mobile Mobilya Fuarı'na katılarak, sektördeki gelişmeleri yakından görme fırsatı buldu. 

“KORKMAZ "NEVŞEHİR'de MOBİLYA" SEKTÖRÜNE İNANIYORUZ”

Mobilya sektörünün güçlü bir sektör haline gelerek, bu anlamda uluslararası arenadaki rakipleriyle rekabet edebilecek duruma gelmesini istediklerini ifade eden Nevşehir Karoserciler ve Marangozlar Ağaç İşleri Odası Başkanı Ramazan Korkmaz sektörün sorun ve ihtiyaçlarına cevap vermek için çaba harcadıklarını belirtti. Korkmaz, "Biz, mobilya sektörüne inanıyoruz ve gerek sektörün ihracatının artırılması, gerekse firmalarının kendini geliştirilmesi anlamında gereken desteği vermeye gayret gösteriyoruz. Bu anlamda İtalya’nın Milano kentine bir organizasyon tertip ettik. Sektör temsilcilerimiz, dünyanın en önemli mobilya fuarından biri olan fuarda teknolojik gelişmeleri yakından takip etme imkanı buldu. Arkadaşlarımızın ufuklarının gelişmesi açısından bu fuarın katkısının büyük olduğu inancındayım.” dedi. 

Nevşehir Karoserciler ve Marangozlar Ağaç İşleri Odası Başkanı Ramazan Korkmaz yayımladığı basın bildirisinde şunları ifade etti...
Korkmaz mesajında; Yurt içi Ağaç Makinaları ve Mobilya Fuarlarını üyelerinin talepleri doğrultusunda sürekli ziyaret düzenlemekteyiz ve esnaflarımız mesleki ve teknik bilgi açısından yenilikleri ve sektörün gelişmesini yakından izlediklerini , bu sefer  İtalyanın Milano kentinde 13-16 Nisan tarihlerinde düzenlenmekte olan Uluslararası en kapsamlı Mobilya ve Yan Sanayii Fuarına Nevşehir,Kayseri,Kırşehir illerinden 150 kişilik bir kafile ile ziyaret tertiplediklerini , bu tip bir etkinliğe İlimiz Ağaç İşleri meslek dalı ilk defa katılmaktadır.
Bu fuar ziyaretinden döndüklerini belirterek çok faydalı bir Fuar ziyareti olduğunu mesleğimizin gelişmesi ve yeniliklere ayak uydurma ve makina teknolojilerinin görülmesi açısından olumlu izlenimlerle döndüklerini belirterek tüm meslektaşlarımızı imkanları ölçüsünde bu gezilere katılmaya davet ediyorum. 

Üyelerimizin, talepleri doğrultusun da daha sonra ki yıllar da bu tip ulusal ve uluslar arası etkinlikler düzenleyeceğiz. 

Tüm esnaflarımıza hayırlı işler temenni  eder saygılar sunarım.

Ramazan KORKMAZ
Nevşehir Karoserciler Marangozlar
Ağaç İşleri E.San.Odası Başkanı


FİBHABER.COM Nevşehir'in ilk ve en çok izlenen haber sitesi...

Nevşehir'in Bağımsız Güncel Haber www.fibhaber.com