Nevşehir Sebzeciler meyveciler ve pazarcılar esnaf oda başkanlığı Bal liginde Şampiyonluk mücadelesi veren Nevşehirspor GK'nün beslenme sponsoru oldu.

Nevşehirspor GK As Başkanı Sedat Cantekin, Nevşehir Sebzeciler meyveciler ve pazarcılar esnaf oda başkanı Selim Özmen'i ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oda başkanı Selim Özmen, öncelikle Şehrimizin takımı Nevsehirsporumuza başarılar diliyorum.
Şehrimizin birlik ve beraberliği adına bizde Takımımız için neler yapabilirizi düşündük ve  Oda olarak Nevsehirspor un tüm sezonluk sebze ve meyve ihtiyacını karşılamak istediklerini belirtti.
Bunun üzerine açıklamalarda bulunan Cantekin de, Bu takım Nevşehir'in Nevşehirlinin elbette beklenen özlenen ve istenen büyük başarılar ancak şehrimizin kenetlenmesiyle mümkün olacaktır.Bu bağlamda herkesin mutlaka yapabileceği bir şeyler vardır.  Nevşehir Sebzeciler meyveciler ve pazarcılar esnaf odası başkanı Sayın Selim Özmen'in şahsında tüm pazarcı esnaflarımıza tüm halkımız ve camiamiz adına kendilerine teşekkür ediyoruz.
”Birlikte daha yükseğe…”