Nevşehir Sanayi Esnaflarından Hacı Ömer Şimşek , 2001 yılında yaşanan krizle alakalı 14 yıl önce yazdığı " Gardaş Kriz Senidemi Vurdu ..." şiirini hatırlatarak, " Allah bir daha o günleri yaşatmasın” dedi...

Nevşehir Sanayi Esnaflarından Hacı Ömer Şimşek , 2001 yılında yaşanan krizle “3'lü koalisyon döneminde ' iflasın eşiğindeki Türkiye için' bir şiir yazdım dedi..


Nevşehirli Sanayici Esnafı 2001 yılını hatırlattı ve Vatandaş artık koalisyon istemiyor...

İş yoktu aş yoktu para hiç yoktu artık sanayici esnafımız dükkan önünde ya gazetedeki bulmaca çözüyor yada benim gibi şiir yazarak zaman geçiriyordu.Allah bir daha o dönemleri milletimize göstermesin.... Türkiye yine o günleri hiç yaşamasın” dedi...

 “3'lü koalisyon" dönemini hatırlatarak 2001 Krizini bu millet asla unutmayacak diyen Şimşek, AK Parti Milletvekili Adaylarının seçim ziyaretleri için yanlarına geldiklerinde hemen 14 yıl önce yazdığı şiirini sakladığı yerden getirerek o günleri yaşayanlar bir daha o günlere asla dönmek istemiyor. Ve Recep Tayyip Erdoğan ve ekibi var olduğu sürece bu millet O günleri Allah'ın izniyle bir daha yaşamayacak dedi.


Şimdi Kalkıp bu milletten oy isteyenler unutmuşlar heralde ama biz unutmadık unutmayacağız. O zamanki Türkiyemizin içler acısı halini bir hatırlayalım....2001 yılında bankacılık iflas etti. O dönem 3'lü koalisyon vardı. Kısa ömürlü hükümetler, içi boş vaatlerle olmayan imkânları vatandaşın önüne koyuyorlar. Yanlış politikalarla Büyük bütçe açıkları verdiler. Ülkeyi batırdılar. Allahtan Recep Tayyip Erdoğan la AK Parti iktidarı geldide bizi onlardan kurtardılar dedi.

Şimşek; "Bir de bak gazeteci bunlarıda yaz ha..." diyerek, Nevşehir halkına mesaj gönderdi:" Allah bir daha o günleri yaşatmasın. İstikrara ve güçlü Türkiye için AK partiyle inşallah yola devam dedi."

2001 yılında yazdığı şiiri bugüne kadar sakladığını tamda zamanı diyerek o günleri tekrar hatırlattı.


Ve sonrasında 2001 yılındaki AK Parti öncesi kooalisyon zamanında ülkenin ekonomik krizler devalasyon fazilerin tavan yapmasından etkilenerek yazdığı şiiri okudu.

İşte AK Parti iktidarı öncesinde yaşanan 2001 kriziyle O dönemde sıkıntılarından bunalan Nevşehirli bir sanayi esnafımızın yazdığı o şiiri gelin birlikte dinleyelim...