Mardin´in Nusaybin ilçesinde PKK´lı teröristlere yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Selçuk Karabakla (34)'nın kardeşi Yasin Karabakla, Nevşehir Gündemin adresi FİB Haber Merkezimizi ziyaret etti.

Yasin Karabakla: "Acımız büyük ama gururumuz daha fazla" dedi.

Nevşehirli Yiğidimiz ,Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Selçuk Karabakla (34) için şehadetinin birinci yılında Derinkuyu ilçesinde anma töreni düzenlediklerini ifade eden şehidimizin kardeşi Yasin Karabakla, Bizleri destek için arayan ve gelen herkese teşekkür ederek, "Acımız büyük ama gururumuz daha büyük. Vatan sağ olsun" diye konuştu.

Şehit Ağabeyi ile büyük gurur duyduğunu ifade eden Yasin Karabakla, İlk günden itibaren varlığını her zaman hissettiren Devletimizden Allah razı olsun” diyerek duygularını dile getirdi.

FİB Haber Merkezi Genel Koordünatörleri Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal'da şehidimizin kardeşi Yasin Karabakla'nın ziyaretlerinden duyduğu büyük onuru kendisiyle paylaştı.

İşte Nevşehirli Kahraman Şehidimiz Jandarma Astsubay Üstçavuş Selçuk Karabakla'nın kardeşi Yasin Karabakla'nın FİB Haber Televizyonuna yapmış olduğu samimi açıklamalar. 

Nevşehir'in Yiğidi Derinkuyulu Kahramanımız Şehit Astsubay Selçuk Karabakla Seni Unutmadık Unutmayacağız. Allah rahmet eylesin.

Bu özel röportajı www.fibhaber.TV'de Saat:20.00 den itibaren izleyebilirsiniz.