Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristler ile girilen çatışma sonrasında şehit düşen Astsubay Üstçavuş Selçuk Karabakla’nın baba ocağı Nevşehir’e ateş düştü. Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinden olduğu öğrenilen Şehidimizin Derinkuyu Belediyesinden Emekli Muhasebe Müdürü Hasan Hüseyin Karabakla nın Oğlu olduğu belirtildi.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde yürütülen operasyon kapsamında bugün PKK'lı teröristlerin roketatarlı saldırısında şehit düşen Nevşehirli Astsubay Üstçavuş Selçuk Karabakla'dan geriye yine acı hikâyeler kaldı. 34 Yaşındaki Nevşehirli Şehit Astsubay Üstçavuş Selçuk Karabakla’nın 8 yıldır evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi.Şimdi yetim kalan iki yavru ömürleri boyunca belki baba sevgisini hiç yaşayamayacaklar ama Şehitlik makamına ulaşan Kahraman Babalarıyla hep gurur duyacaklar.

Nevşehir’in Derinkuyu ilçesinde ikamet eden baba Hasan Hüseyin Karabakla’ya acı haberi Derinkuyu Kaymakamı Selman Kibaroğlu ve Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı verdi.

Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı burada gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bu ülkeyi üç beş çapulcuya bırakmayacağız" dedi. Balcı, "Şehidimize yürekler dayanmaz. PKK’nın bitirilmesi lazım. Birlik ve beraberlik içinde olmamız lazım. Ayrımcılık yapmamamız lazım. Birlik içinde PKK’yı başımızdan atmamız lazım. Türkiye olarak Derinkuyu olarak acı içerisindeyiz. Şehidimizin mekanı cennet olsun. PKK’yı yok edeceğiz. Bu ülkeyi çapulculara bırakmayacağız. İyi günler yakında gelecek" dedi.

Derinkuyu’da şehit haberini duyan vatandaşlar ise şehit Jandarma Astsubay Üstçavuşu’un baba ocağına akın etti.

Astsubay Üstçavuş’un Bingöl’den geçici görev ile Nusaybin’e gittiği öğrenildi. Şehit Jandarma Asrsubay Üstçavuş’un iki çocuğu bulunuyor.



FİB Haber Merkezi olarak Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağliği diliyorum. Ya Rab; Bu aziz vatanimizin birlik, beraberlik ve kardeşliğine engel olmaya çalişan it sürülerini kahr-u perişan eyle...