Nevşehirli Şehit Babasının o sözleri bir kez daha dosta düşmana verilen tokat gibi bir cevap olacaktır: 2 Oğlum Daha Var...! İşte Kelimelerin tarifsiz kaldığı Sözün bittiği yer... 

Nevşehirli Şehit Babası Diyor ki.... "Onlar ölmedi Şehit oldu. Biliniz ki Şehitler ölmez!"

Benim ezanım dinmeyecek, Bayrağımız dinmeyecek Bu Vatan bölünmeyecek. İki evladım daha var...

- Sizler hainsiniz. Oğlumu sırtından vurdunuz.Ben biliyorum oğlum ölmedi. Sizin gücünüz yetmeyecek, sizlerin gücü bu vatanı bölmeye yetmeyecek.Sizler hainsiniz kalleşsiniz.

Ben evladımı toprağa şehit verdim onurluyum gururluyum.

Sen çapulcusun Allah sana zalimlik sıfatını vermiş huzuru mahşere kadarda o maskeyi yüzünden almasın inşallah.

Ben güçlüyüm dimdik ayaktayım.İki tane daha yavrum var onlarda bu vatana kurban bende kurbanım.Ama sen vatan hainisin çapulcusun kalleşsin. Bir ölür Bin diriliriz.

Siz kalleş teöristler şunu iyi bilesiniz;
 Devletimiz, ordumuz kararlı ! Analar babalar kararlı. Mehmetçiklerimiz kararlı. Şimdiye kadar nicelerine fırsat vermedik siz vatan hainlerine de vermeyeceğiz. Taa ki Hepinizin kökü kazınıp kökleriniz kurutulana kadar ... 

İşte bir Şehit Babası, analarımız ülkemiz devletimiz milletimiz kararlı Bu Ülkede Vatan haini Çapulculara yer yok...



Hain terör unsurları tarafından kalleşçe gerçekleştirilen saldırılarda şehit olan vatan evlatlarımızın ölüm haberleri yüreğimize bir kor gibi düşmektedir.

Bu saldırılar ile ülkemizin dört bir yanına ateşler düşerken, bir ateşte memleketimiz Nevşehir'e düşmüş ve kahraman vatan evladımız Jandarma Komando Uzman Çavuş Latif Adıgüzel’e şehadet şerbetini içmek nasip olmuştur.

Ülkemiz topraklarında uzun yıllar boyunca kirli emellerin hizmetçisi olan PKK’nın, iç ve dış mihraklar tarafından taşeron bir örgüt olarak kullanılmaya devam edildiği bu saldırılar ile bir kez daha tescillenmiş durumdadır. 

Ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunların başrolüne talip olan PKK, birlik ve beraberliğimizi bozmak adına son zamanlarda, pusular kurarak vatan evlatlarına namertçe saldırmaktır. Ancak bilinmelidir ki, hain terör örgütü hiçbir zaman kirli emellerine ulaşamaya muktedir olamayacaktır.

Aziz milletimizin duaları ve terör karşısındaki taviz vermeyen vakur duruşu, bu oyunu bozacak ve bu alçak saldırıların üstesinden gelecektir. Bugüne kadar hiçbir şehidimizin kanı yerde kalmamıştır, bugün de kalmayacaktır.

Bu hain terör saldırıları karşısında tek yürek olmalı, millet olarak kenetlenmemiz gerekmektedir. Bu türden kanlı ve kirli saldırıları kendine fırsat saymak isteyen ve rant devşirmeye çalışanların acziyetlerine karşı en güzel cevap ancak el ele, gönül gönüle birlik olarak verilebilecektir. 

Bu düşünceler ile hain terör örgütlerini bir kez daha lanetliyor, kalleşçe saldırılar sonucunda şehit olan Nevşehirimizin evladı Jandarma Komando Uzman Çavuş Latif Adıgüzel ve diğer tüm kahraman vatan evlatlarına Allahtan rahmet, kederli ailelerine sabırlar diliyorum. 

Onlar en büyük mertebe olan şehitlik mertebesine yükselmişlerdir..

Onlar şairin dediği gibi:

“Şehit tahtında Rabbe gülümser, Ah binlerce canım olsaydı der”

Şehit mi düştü asker? Cennet koktu da her yer..

 Biz, kısık sesleriz.. minareleri,
Sen, ezansız bırakma, Allah'ım!
Ya çağır şurda bal yapanlarını;
Ya kouansız bırakma, Allah'ım!
Mahyasızdır minâreler.. göğü de
Kehkeşansız bırakma, Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu
Müslümansız bırakma, Allah'ım!
Bize güç ver.. cihâd meydanını
Pehlivansız bırakma, Allah'ım!
Kahraman bekleyen yığınlarını
Kahramansız bırakma Allah'ım!
Bilelim hasma karşı koymasını:
Bizi cansız bırakma, Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu
Müslümansız bırakma, Allah'ım!
Yarının yollarında, yılları da
Ramazansız bırakma, Allah'ım!
Ya dağıt kimsesiz kalan sürünü
Ya çobansız bırakma, Allah'ım!
Bizi Sen sevgisiz, susuz, havasız
Ve vatansız bırakma, Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu
Müslümansız bırakma, Allah'ım!