Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde PKK'lı teröristler ile girdiği çatışmada şehit olan Ali Rıza Güneş'in (34) cenazesi, Nevşehir'in Gülşehir ilçesine bağlı (Yeşilöz) Cemel köyünde toprağa verildi.

Şehit Polis Memuru Ali Rıza Güneş'in (34) 'in cenazesi, sabah saatlerinde Elazığ'daki askeri törenin ardından askeri uçakla Kapadokya Havalimanı'na getirildi. Uzun bir konvoy eşliğinde alınan şehidin cenazesi,Nevşehir'in Gülşehir ilçesine bağlı (Yeşilöz) Cemel köyündeki baba ocağına getirildi. Helallik alınmasının ardından bir süre omuzlarda taşındıktan sonra tekrar cenaze aracına konuldu.

Şehidimizin Türk bayrağına sarılı cenazesi daha sonra Yeşilöz Camii'ne getirildi. Burada kılınan cenaze namazına Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Nevşehir Milletvekilleri, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Metin Alkaya, Emiyet Müdürü Metin Kalayoğlu, askeri ve mülki erkanın yanı sıra çok sayıda Nevşehirli vatandaş katıldı. Cenazede sık sık tekbir getiren kalabalık, ellerindeki Türk bayrakları ile teröre lanet okudu. Baba Şahin Güneş cenaze namazı sırasında gözyaşlarını tutamadı.

Şehidin cenazesi daha sonra Yeşilöz köy Mezarlığı'nda toprağa verildi.