Dinler Otel  tesislerinde düzenlenen geleneksel iftar proğramına Nevşehirli ülkücüler adeta cıkarma yaptı. İftarda, bir döneme damgasını vurmuş, Ülkü ocakları eski Nevşehir il başkanları ve yöneticileri ,Ülkü ocakları eski ilçe başkanları ve yöneticileri, Milliyetci hareket partisi eski İl, ilçe yönetcileri ve cok sayıda ülkü ocakları ve Milliyetçi Hareket partisi mensupları katıldı.

Nevşehir'de bir döneme damgasını vurmuş efsane ekibin içerisinde yer alan MHP eski merkez ilçe başkanı ve Nevşehir ülkü ocakları eski il Başkanı İş adamı Cengiz Kaya tarafından her yıl geleneksel hale getirilen iftar yemeğinde Ülkücüler arasındaki birlik ve baraberllik ruhunun kaybolmadıgını, Eski dostların birbirlerini kucaklarken özlemle eski günleri yadettikleri gözden kacmadı.

İftar yemeğine katılan ülkücülere hitaben kısa bir konuşma yapan Nevşehir Eski Ülkü Ocakları Başkanı Cengiz Kaya,  şunları söyledi.” Nevşehir'de gecmişte Ülkü ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi çatısında birlikte görev yapmış oldugumuz ülküdaşlarımızı bugün burada bir arada görmek şahsımı cok mutlu etti. Kardeşliğimizin birlik ve beraberliğimizin yıkılmadıgını görmek Nevşehirde Ülkücü hareket için bir kazanctır.Davamızdan bir an olsun sapmadan güc merkezine yalakalık yapmadan dün oldugu gibi bugünde ülkücü oldugumuzu haykırıyoruz yarında ülkücü olarak kalıp hayatımızıda ülkücü olarak noktalayacagımızdan kimsenin şüphesi olmasın dedi”.

Konuşmasında Doğu Türkistan ve Türkmenlindeki soyadaşlarımızın yaşadıgı zulmede değinen Kaya şunları söyledi ” Doğu Türkistan ve Türkmenlinde acıya gözyaşına ve ölüme terkedilen soydaşlarımızın acıları bizimde acımızdır.Bu mübarek günde onlar için Türk milleti olarak dua ediyoruz, inşallah kurtuluşları yakındır dedi.” Kaya, Konuşmasını yemege katılan Ülkücülere teşekkür ederek noktaladı.

Dinler Otelde düzenlenen
 iftar yemeğine Nevşehirli ülkücüler yoğun ilgi gösterdi.
/resimler/2016-6/20/0958514490223.jpg
/resimler/2016-6/20/0959101834251.jpg