Hac ve umre alanında hizmet veren Elçi Tur Hac ve Umre organizesiyle Umreye giden 165 kişilik kafile, Kapadokya Havalimanında Umreci yakınları tarafından karşılandı. Yakınlarıyla hasret gideren umreciler duygu dolu anlar yaşadı.

Kapadokya Havalimanında Umrecilerle tek tek ilgilenen Elçi Tur Nevşehir Genel Müdürü Hasan Hüseyin Karakaya“Kutlu topraklardan doğduğunuz topraklara hoş geldiniz, Allah umrenizi mebrûr, bütün ibadetlerinizi makbul eylesin” temennisinde bulundu.

Kafilemiz Allah’ a şükürler olsun hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadan 31 Ocak Perşembe'yi Cuma'ya bağlayan gece saat 03:00 de gelinmiş olması şükrümüzü bir kat daha artırmıştır diyen Karakaya, "Elçi Tur, sevk ve idaresinde 11 gün Mekke, 4 Gün Medine de olmak üzere 15 Gün kutsal beldelerde manevi havanın doruk noktalara çıktığı, gönüllerin coştuğu , göz yaşlarının sel olup aktığı, Rasülüllah’ın doğduğu, Vahyin indiği , İslam’ın yüceldiği Mekke, Medine ve Bedir ile o mübarek topraklarda dolu dolu geçen umre günlerimize katılan umreciler tarafından takdirle karşılandı. Bu vesile ile bizimle umreye giden tüm umreci kardeşlerimizin umreleri mebrur olsun der , bundan sonraki yaşantılarında sağlık sıhhat , afiyet ve huzur temenni ederiz" dedi.. 

Karakaya: "Umre kafillemizde yer alan vatandaşlarımız Elçi Tur'un bundan sonraki yapacağı Hac ve umre programı ile diğer faaliyetlerine kendileri, yakınları, dost ve arkadaşları ile birlikte katılacaklarını beyan etmeleri bizleri ziyadesiyle sevindirmiştir. Kendilerine teşekkürlerimizi ve saygılarımızı arz ederiz. Allah’ın selamı üzerinize olsun" dedi.

Duygularını dile getiren Umre yolcuları ise, “Elçi Tur Hac ve Umre Organizasyonundan Allah razı olsun, Allah herkese bu umre ibadetini nasip etsin. Çok güzel bir şekilde geçirdik ibadetimizi en iyi şekilde yaptık. Yine ziyaretlerimiz kapsamında Bedir'i de gezme görme şansı yakaladık" dediler.

Peygamber Efendimizin mezarını ziyaret ettiklerini belirten Umreciler, Senelerce Peygamberimizin üzerine ilahiler okuyoruz, yıllardır gidip oraları görmek istiyorduk, Allah nasip etti. Allah-u Teâlâ kendisi için yaptığımız bu ibadeti kabul etsin” dediler.

Umre grubu Elçi Tur Hac ve Umre tarafından direk Nevşehir'den uçakla gönderilen ve direk Nevşehir'e gelen ilk kafile olma özelliğini taşıyor.

Nevşehirli Umreci sömestr grubu Rabbimizin bir lütfu olarak Bedir'i ziyaret etme Şeref’ine de nail oldular.

İslam tarihinin en önemli temel taşı BEDİR.
Meleklerin ALLAH’IN emriyle müslümanlara yardıma geldiği yer BEDİR.
Gönüller’in sükunet ve cesaret bulduğu alan BEDİR. Mekke müşriklerinin elebaşlarının öldürüldüğü savaş BEDİR.
İslam tarihin ilk büyük muharebesi  BEDİR.

Yine yeni yeniden: "27 Şubat'ta Nevşehir'den, Cidde'ye uçuyoruz..."

Elçi Tur, 27 Şubat 2019 Çarşamba günü umrecilerini Nevşehir Kapadokya Havalimanı'ndan Cidde'ye direk uçuşla kutsal topraklara götürüyor. 27 Şubat İçin Umre Yolcusu Kalmasın! Bizimle birlikte umreye gitmeye ne dersiniz...

Umre kayıtlarımız  27 Şubat 2019 tarihine kadar devam edecektir... 

işte hayatınızı değiştirecek kutsal topraklara bu yolculuk için acele edin.

Allah herkese kutsal toprakları görmeyi nasip etsin.

Elçi Tur. Hac ve Umre Organizasyon

Adres: Lise Cad.Ortaklar Apt. No: 2/3 NEVŞEHİR

Tel: 0 543 453 50 50 - 0 535 458 89 32
https://www.facebook.com/www.elcitur.com.tr/