Nevşehirli Vatandaş ana yolda gezmeye alışınca … “Bir an önce tamamlansa, birde trafiğe hiç açılmasa”

Nevşehir Belediyesinin geçtiğimiz günlerde il merkezinde başlattığı sıcak asfalt çalışmalarının ilk bölümünde çalışmalar sürüyor. Ana cadde üzerindeki kanalizasyon çalışmalarının da sürdüğü gözleniyor.

Yaklaşık 3 haftadır süren çalışmalar nedeniyle şu ana dek hiç olmadığı kadar ana cadde üzerinde rahat rahat dolaşan vatandaş adeta ana cadde gezintileri yapmaya başladı. Her ne kadar toz, toprak bir yol üzerinde yürümek zorunda kalsa da vatandaşın belediye yetkililerinden iki talebi var.

Vatandaş, yoldaki çalışmaların en kısa zamanda tamamlanmasını istiyor, yolun sıcak asfalt yapılarak bir an önce şehrin görünümüne güzel bir görüntü katmasını bekliyor. Bir kısım vatandaş ise Şehir içi trafiğinden insanların kurtarılması gerektiğini belirtip, “Keşke yol hiç araç trafiğine açılmasa” diyor.

Nevşehir Belediyesinin yolun en kısa tamamlanmasına yönelik çalışmalarının sürdüğü gözlenirken, Başkan Hasan Ünver’in vatandaşın yolun araç trafiğine tamamen kapatılması konusundaki talebine ne diyeceği de merak konusu.