İHH Nevşehir İnsani Yardım Derneği tarafından yetim çocuklara yönelik piknik etkinliği düzenlendi.

Etkinlik kapsamında İHH’nın himayesi altındaki yetim çocuklar, aileleri ve gönüllülerle birlikte Kültür parkında piknik düzenlendi. Şenlikte çocuklar için palyaço gösterileri ve çeşitli yarışmalar organize edildi. Çocuklar oyun alanlarında gönüllerince eğlendi, aileler ise piknik yaptı. Eylül ayı ile birlikte senenin son piknik organizasyonunda İHH Yetim Birimi tarafından, gönüllülere ve yetimlere unutulmaz bir gün yaşatıldı.

Nevşehir'de hafta sonu İHH İnsani Yardım Vakfı’nın üstlendiği Pikniğe çok sayıda yetim ve aileleri katıldı.

Nevşehirli Yetimlerimiz piknik organizasyonuyla moral ve motivasyon buldular. Kahvaltıyla başlayan programda renkli dakikalar yaşandı. Yetimler piknik alanında çuval yarışı, halat çekme, ip atlama, gibi oyunlar oynayarak doyasıya eğlendiler.

Proğram sonrasında açıklamada bulunan İHH Nevşehir Yetim Birimi Sorumlusu Sedef Öğütgen,"İyilik her zaman her yerde. Emanetlerimizle yeni sezona eğlenceli güzel bir günle başlangıç yaptık .Piknik yaptık, oyunlar oynadık, annelerimizle sohbet ettik, hediyelerimizin dağıtımıyla programımizı sonlandırdık. Tüm emegi geçen bağışcılarımıza ve gönüllülerimize teşekkür ediyoruz."dedi.


İHH Nevşehir Başkanı Baki Öncel'de "Yetim çocuklarımızla piknikte buluştuk.Yetim birimimiz tarafından Kültür parkında düzenlenen programda yetim çocuklarımız ve İHH gönüllüsü kardeşlerimiz buluşarak birlikte güzel bir gün geçirdiler. Pikniğe katılan tüm yetimlerimize,ailelerine ve emegi geçenlere teşekkür ediyoruz" dedi.

Siz de bir yetimin elinden tutabilirsiniz.

Online Bağış için tıklayınız

Banka Hesap Numaraları için tıklayınız.