İstanbul Atatürk Havalimanında gerçekleştirilen hain Terör saldırısına karşı tek yürek olan Nevşehirliler, bombalı saldırıları kınadı.

Nevşehirde siyasetçilerden, Oda ve dernek başkanlarına kadar bir çok isimden İstanbul Atatürk Havalimanın’da gerçekleşen patlamayla ilgili baş sağlığı ve teröre lanet mesajları geldi.  Sosyal medya hesaplarından ve internet sitelerinden yapılan açıklamalarda terör lanetlendi

İşte Nevşehir'den yapılan o açıklamalar;

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ise İstanbul Atatürk Havalimanın’daki hain terör saldırısını nefretle lanetlediğini, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet ve yaralılara acil şifalar dilediğini belirten paylaşımda bulundu. 

“SALDIRILAR BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ ASLA YIKAMAYACAKTIR” 
İstanbul’daki terör saldırı sonrasında siyasetçilerden terörü kınayan mesajlar yayınlandı.  

İstanbul Atatürk Havalimanında ki terör saldırısına Nevşehir'den ilk tepki AK Parti cephesinden geldi.

AK Parti ​Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Ali Tanrıver bugün yaşanan hain terör saldırısını kınayarak lanetlediler.

Türkiye teröre ve destekçilerine teslim olmayacaktır...

İstanbul Atatürk Havalimanında yapılan hain terör saldırısına ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz,"Kim ne yaparsa yapsın, aziz milletimiz teröre boyun eğmeyecek, teslim olmayacaktır." dedi.

İstanbul Atatürk Havalimanında yapılan hain terör saldırısını lanetlediğini ifade eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz , "Kim ne yaparsa yapsın, aziz milletimiz teröre boyun eğmeyecek, teslim olmayacaktır." dedi. 

Açıkgöz açıklamasının devamında; Hiçbir cani, hiçbir katil, hiçbir terör örgütü ve bunları himaye eden yerli ve yabancı işbirlikçiler amaçlarına ulaşamayacaklardır. Türkiye Cumhuriyeti zalimlerin, insan canına kast eden alçakların oyununu bozacak güç ve kudrettedir.

Ben buradan Atatürk Havalimanı'nda alçak saldırıda şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza şifalar diliyorum dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider de açıklamasında; "İstanbul'da gerçekleşen patlamayı lanetliyorum Türkiye teröre teslim olmayacaktır." dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'de Twitter hesabından yaptığı açıklamasında; Atatürk Havalimanı'nda yapılan alçak saldırıyı lanetliyor, hayatını kaybedenlere Rabbimden rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Ali Tanrıver de ; Atatürk Havalimanındaki patlamayı yapanları Rabbim Kahretsin.Hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralılara acil şifa diliyorum dedi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar, “ Hain terör saldırısını kınıyor, şehit olan vatandaş ve polisimize Allah’tan rahmet diliyorum” diye yazdı.  


CHP'li Gülmez “Kandan beslenen herkese lanet olsun”

CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez "Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen alçak saldırıda kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Terör bir insanlık suçudur. Kandan beslenen herkese lanet olsun” dedi.

Terör eylemlerini engellemekle yükümlü ve yetkili olan siyasi iktidarın derhal istifa etmesi gerektiğini belirten Gülmez, şöyle devam etti: “ Son aylarda ard arda büyük şehirlerimizde yaşana, yüzlerce insanımızın canına mal olan terör saldırılarının ardından bugüne kadar sorumluluk alan bir tek kişi bile olmadı. Tek derdi başkanlık olanlar ve ülkenin kan gölüne dönmesine izin verenler, terör örgütleriyle ‘çözüm süreci´ adı altında pazarlıklar yapıp, terör örgütlerinin kentleri cephaneliğe çevirmelerine göz yumanlar, yaşanan can kayıplarından birinci derecede sorumludur. Ve sorumlular bu kayıpların hesabını vermelidir. Bunun ilk yolu da görevlerinden istifa olmalıdır.”
CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, “Üzücü haberler gelmeye devam ediyor. Vahim bir tablo ile karşı karşıyayız. Türkiye'nin kalbine, birliğine, bütünlüğüne yapılan bir saldırı. Saldırı kim yaparsa yapsın lanetliyoruz. Bu olay sıradan bir olay değildir. Türkiye'nin en iyi korunan bir havalimanında böylesine bir saldırının gerçekleşmesi, terörün şehirlerin kalbine inmesi gerçekten düşündürücüdür. Çok ciddi dersler çıkartılması gerekir. Nasıl oluyor da terör bu denli iyi korunan havalimanına girebiliyor. Terörün gündemden çıkarılması için üzerimize düşen her türlü katkıyı yapacağımızı belirtmek istiyorum” dedi.
Terör eylemlerinin ülkemizin birlik ve beraberliğini, toplumsal barış ve huzurumuzu hedef aldığını kaydeden Gülmez, “ bu menfur terör eylemini gerçekleştirenler ile saldırının arkasındaki güçler her kimlerse, toplumsal barış ve huzurumuzu bir kez daha hedef almıştır. Ancak köklü dayanışma, birlik ve beraberlik duygularına sahip milletimizin, ulaşılmak istenen hedefin önünde kararlılıkla duracaktır. Hiçbir şekilde milletimizin ve devletimizin birlik ve beraberliğini bozamayacaklar, hedeflerine ulaşamayacaklardır. Ülkemizi terörün teslim almasına müsaade etmeyeceğiz. Hep birlikte karşı duracağız” diye konuştu.

Salaş Terörü Kınadı!!!
Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş yayınladığı baş sağlığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “ İstanbul’daki hain saldırıyı lanetliyorum. Aziz milletimize baş sağlığı diliyorum. Bu saldırılar birlik ve beraberliğimizi asla yıkamayacaktır.” 


MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya'da açıklamasında; İstanbul Atatürk Havalimanın’daki bombalı hain saldırı sonrası melun saldırıda şehit olan vatandaş ve polisimize Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar dilediğini ifade etti. 

“BOMBALI TERÖR SALDIRISINI KINIYOR VE LANETLİYORUZ” 
Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, terör saldırılarını kınayarak, “Hain Terör saldırısı sonucu hayatını kaybeden polis ve vatandaşlarımızın acısını yüreğimizde hissediyoruz. Kana doymayan alçak ve hainler elbet bir gün akıttıkları kanda boğulacaktır. Türk Milleti metin olsun. Bu kara günler elbette geçecektir. Millet 78 milyondur; ama irade ve imanları birdir. Bedenleri ayrı ayrı, fakat ruhları aynıdır. Bölünmeyeceğiz, dağılmayacağız, yıkılmayacağız. Türk milleti bu zulmeti püskürtecektir. Türkiye sıkıştığı cendereden kurtulacaktır. Sabredeceğiz, fakat sonunda mutlaka kazanacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.