Nevşehirspor GK Çankırı Belediye spor hazırlıklarını tamamladı. Yarın yapacağı son idman sonrası deplasmana hareket edecek.

Bal ligi 6.Grupta Şampiyonluk mücadelesi veren Nevşehirspor GK yarın deplasmanda karşılaşacağı Çankırı Belediye Gençlik Spor maçına hazır. Çalışmalarını noktalayan Kırmızı-Beyazlı takım, 3 puan'a şartlandı.

ilk 3 haftada 2 galibiyet 1 mağlubiyet'le grupta 4'üncü sıraya yerleşen zirve ile arasında yanlızca bir puan bulunan temsilcimiz Nevşehirspor pazar günü deplasmanda oynayacağı  Çankırı Belediye Gençlik Spor maçı hazırlıklarını tamamladı. Karşılaşmanın çalışmasını noktalayan Kırmızı-Beyazlı takımın galibiyete şartlandığı görüldü. 

Haftaya 6 puanla dördüncü sırada giren Nevşehirspor ,ligdeki yakaladığı çıkışı sürdürmek istiyor. Hafta başından bu yana 3 puan parolasıyla sürdürdüğü çalışmalarına dün nokta koyan Nevşehirspor'da keyifler yerinde. Sakatların yavaş yavaş düzeldiği Cezalı futbolcunun bulunmadığı takımda, tüm futbolcular ilk 11’de görev almak için hazır kıta bekliyor.

Kadroyu şekillendirdi
Teknik direktör Bülent Topuzoğlu, sahaya süreceği ilk onbiri kafasında şekillendirdi. Topuzoğlu, dün Nar Tesislerinde yapılan idmanda kafasındaki ilk onbire, yedek takımla çift kale maç yaptırdı. Maç havasında geçen provayı bizzat yöneten Topuzoğlu, hata yapan futbolcularını sert bir şekilde uyardı. Özellikle defans oyuncularına yüklendiği görülen Topuzoğlu'nun, basit hatalar istemediğini sert ifadelerle dile getirdi. Bülent hocanın son Altındağ Belediye spor maçını kaybetmeyen takım kadrosunu bozmadığı gözlendi.

"DAHA FAZLA GOL İSTİYORUM”
Futbolcular çift kale provada üst düzey performans sergilerken, şut çalışmasında kaleyi tutan isabetli toplar teknik direktör Topuzoğlu'nu memnun etti.

Bu sezon duran toplardan fazla golü bulunmayan Nevşehirspor'da, bu konuda dün yine özel çalıştı.  Teknik direktör  Bülent Topuzoğlu, taktik prova sonrası futbolcularına duran top ve şut çalışması yaptırdı. Çalışmayı kenardan izleyen Topuzoğlu, topların çerçeveyle buluşturulmasını isterken, karavana vuruşlardan sonra “Şu topu çerçeveyle buluşturun. Gol istiyorum gol. Atabildiğiniz kadar daha fazla gol” sözleriyle tatlı-sert uyarılarda bulundu. Topuzoğlu'nun bu sözleri üzerine hırs yapan futbolcuların kaleyi bulan isabetli şutları ve golleri ile yüzünü güldürdü.

"ZOR MAÇ OLACAK”
Nevşehirspor'un teknik direktörü Bülent Topuzoğlu, dün yapılan son idman sonrası konuşarak, Çankırı Belediye Gençlik spor'la oynanacak maçla ilgili www.fibhaber.com a görüşlerini aktardı. Çanakkale takımının zirveyi zorlayan güçlü bir takım olduğunu kaydeden Topuzoğlu, “Grubun kuvvetli takımlarından birine konuk olacağız. Onlar açısından zirve yarışında var olabilirmek, bizim açımızdan da aynı şekilde bu nedenle önemli bir maç. Zor maç olacak ama 3 puana inancım tam. Futbolcular formda, hepsi de sorumluluklarını biliyor. Zor bir karşılaşma olacak fakat inşallah istediğimiz sonuçla sahadan ayrılacağız” dedi.

Yozgatspor-Kırıkkalespor maçına Tunceli Hakemi
Nevşehirspor deplasmanda Çankırı Belediye Spor ile oynayacağı 5'inci hafta maçına Bilecik bölgesinden Onur Kemal Sağaslan atandı. Sağaslan'nın yardımcılıklarına, Bilecik bölgesinden Mehmet Karagöz ve  Ali Kılıç atandı. 

Ligde evinde Yeşil Kırşehirsporla 0-0  ve son hafta deplasmanda Kazan Belediyespor'la 2-2 berabere kalan Çankırı Belediye Spor'un şuana kadar tek galibiyeti Niğde Azatlıspor karşısında 4-2 lik skorla bulunuyor. 3 Maçta Topladığı 5 puanla şuan ligde 5.sırada bulunan grubun namağlup takımlarından Çankırı Belediye spor Nevşehirspor maçını ligdeki kaderleri için dönüm  maçı olarak görüyorlar.

Nevşehirspor ise Bal ligi 6.Grubunda yer alan takımların en kıdemlisi bu sezonla birlikte tam 6 sezondur Bal liginde mücadele ediyor.Bu tecrübesi ve güçlü kadrosuyla Şampiyonluk adına ve seri galibiyetlerin devamı ve anlam taşıması adına mutlak 3 puan bekliyor.
FİB Haber Merkezi olarak Nevşehirsporumuza başarılar diliyoruz.

Çankırı Belediyesi Gençlik Spor - Nevşehirspor 
TARİH  : 25 EKİM 2015 PAZAR
SAAT    : 15.00
YER       : ATATÜRK STADYUMU
 Hakemler :  Onur Kemal Sağaslan  Mehmet Karagöz   Ali Kılıç (Bilecik)

Çankırı Belediye Spor 
Takım Değeri : 203.000 €
Nevşehirspor 
Takım Değeri : 206.500 €

Çankırı Belediye Spor
Forma Rengi : Mavi - Beyaz
Stadı : Çankırı Atatürk 
Kulüp Başkanı aynı zamanda AK Partili Çankırı Belediye Başkanı İrfan DİNÇ
T.Direktörü :Şenol Kıyak

Nevşehirspor GK
Forma Rengi : Kırmızı - Beyaz
Stadı : Gazi 
Kulüp Başkanı Necmi Cantekin
T.Direktörü : Bülent Topuzoğlu