Kim var denildiği zaman sağına ve soluna bakmadan fert fert ben varım diyen bir grubun bir ferdi olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Uzun ve meşakkatli olduğunu bildiğimiz bu yolda hiç yılmadan mücadelemizi sürdüreceğimizden de hiç kimsenin şüphesi olmasın. Sezon bitiminden itibaren bir çok kesimin haksız eleştirilerini göğüsleyerek zafere gidilen yolda çekilen çile kutsaldır mantığıyla sevdamızın peşinden koştuk. Bu süreçte bir çok arkadaşım evinden çocuğundan ayrı kaldı.

Günlerce, Sabahlara kadar süren istişarelerimizde Nevşehirsporumuzun sahipsiz kalmayacağına olan inancımız ve bu yönde yaptığımız çalışmalarımızın sonucunda bugün gelinen nokta hepimizi mutlu etmiştir.

Bu süreçte inancımıza inanç katan ve desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ünver'e, Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz'e, Kulüp Başkan Adayımız Sayın Salih Dirikoç ve yönetimine, sosyal medya üzerinden bize desteklerini açıklayan futbolcu kardeşlerimiz ve diğer kardeş kulüplerimizin yönetici ve taraftar gruplarına sonsuz teşekkürü bir borç biliyor ve ekliyoruz;

Şimdi vakit birlik olma vaktidir. Geçmişte yaşananlar ne olursa olsun, söz konusu Nevşehirspor ise gerisi teferruattır düşüncesi ile bu şehirde yaşayan herkesi takımımıza sahip çıkmaya davet ediyoruz. Meterisliler Taraftar Grubu olarak hiç kimse ile sorunumuz yoktur. Sosyal medya da bazı kesimler tarafından grup içindeki arkadaşlarımız ile sorunlar yaşadığımız yönündeki haberler kesinlikle gerçeği yansıtmamakta olup bizleri ziyadesi ile üzmüştür. Bizim kapımız dost kapısı olup amacı takımımızın başarısı olan herkese açıktır. 

Zaman tek yürek tek bilek olup şampiyonluklar yaşama zamanıdır. Bu sebeple bütün herkesi yönetimimize ve grubumuza destek olmaya davet ediyoruz.
Unutulmamalıdır ki Başka Nevşehirspor yok...

Nevşehirspor Taraftarlar Derneği ve Meterisliler Grubu Başkanı Serdar YILMAZ