AHMET TAŞKIN'IN ''ŞUANA KADAR GİZLEDİM AMA EMNİYETE ARTIK SÖYLEYECEĞİM'' DEDİĞİ BİLGİLER NE ?

Videosu birazdan FİB Haber de…


İsterseniz Gelinen bugüne kadar yaşanılan olayı tekrar hatırlayalım...
Müge Anlı ile Tatlı Sert’te Nezen Germiyen’in Cesediyle İgili Gelişmeler
Müge Anlıprogramına kızlarının bulunması için katılan acılı aile kızlarının öldü iddiası ile sarsıldı. Nezen Germiyan ölü olarak bulundu iddiası küçük kızın ailesinin yüreğini dağladı.Uzmanlar konu ile ilgili Aileyi Suçluyor.
tv ekranlarında seyirci ile buluşan Tatlı Sert programında kayıp olan bir kişi daha bulundu. Nevşehir’de  bulunan bir cesedin Müge Anlı’nın programında aranan Nezen Germayan olduğu iddia edildi.

BU İDDİA KESİNLEŞTİ. ÖLÜ BULUNAN KİŞİ NEZEN GERMİYEN!!!

Şimdi Nezen Germiyen oraya zorla mı götürüldü yoksa kendi isteğiyle mi sorusu soruluyor. Uzmanlar öyle kayalık bir yere Nezen Germiyen'in cesedinin taşınmasının çok zor olacağını, bu nedenle Nezen'in kayalıklarla götürülüldüğünü ve orda öldürüldüğünü düşünüyorlar.

Öte yandan katilin kim olduğuyla ilgili Nezen'in annesi ve Nurdagül Hanım'ın ifadeleriyle ilgili halk çelişkiler olduğunu belirterek, annesi veya Nurdagül Hanım'ın katilin kim olduğunu bilebileceğini savunuyorlar
17 Mayıs 10.35 itibariyle Nevşehir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı olay yeri inceleme ekipleri cesedin bulunduğu notkada inceleme yapacaklar. Naaş iki kayalığın arasında bulunmuştu. Eşgal olarak bulunan cesedin Nezen Germiyan'a çok benzediği belirtiliyor. 

Nevşehir'de dün Balcın köyü yakınlarındaki boş bir arazide bir genç kız cesedi bulunmuştu. Cesedin 5 aydır kendisinden haber alınamayan Nezen Germiyen isimli genç kıza ait olmasından şüphe ediliyor.

 Otopsisi için bulunan genç kız cesedi hiç zaman kaybedilmeden Adli tıp kurumu İstanbul a gönderildi …

Şuan Murat beyin evinde arama yaptıktan sonra Murat beyin eşi emniyet müdürlüğüne götürüldü. 

13 yaşındaki küçük kız çocuğu uzun bir süredir kaybolmuştu. Ailesi küçük kızlarını bulmak için polise başvurmuş ve ardından seslerinin daha fazla kitleye ulaşması için Tatlı Sert programına konuk oldu.

Nezen Germiyan 4 aydır kayıptı. programa katılan bir kişi küçük kızın Bartın'da olduğunu iddia etmişti.

Olay ile ilgili olarak adı geçen Ahmet Taşkın ise kendisine yönelik olarak yapılan iddiaları yalanladı. Ahmet Taşkın konu ile ilgili olarak şunları belirtti:

’’Sürekli sana bir şey söylecem diyordu. Bende benden uzaklaşsın diye görüştüm. Toplamda yarım saat görüşmedim, bana numarasını vermişti bir kez mesaj yazdım bir daha yazmadım . Beni bir daha arama dedim’’
Programa katılan uzmanlar kızın evden kaçması ile ilgili aileyi suçladı. Uzmanlar Genç kızın annesinin kendisine bakirelik testi yaptırarak evden kaçmasına yol açtığını iddia ederek ’ kızın gururu kırılmış’ ifadesini kullandı.

Adli tıp merkezinden gelecek bilgilere gözler çevrilirken diğer taraftanda Nezen in katil yada katilleri aranıyor...Ve Müge anlı nın programında bugün kafalarda oluşan soru işaretleri:

Edinilen bilgilere göre Savcılık olay ile ilgili soruşturma başlattı. Polis olayı dört bir yandan araştırıyor. Katill beya katiller halen bulunmadı. bu soru  Nezen'in yakın tanıdıklarını şüpheye götürüyor.
NEZEN GERMİYEN'İN KATİLİ KİM ?