Nevşehir Öğrenci ve Gençlik Derneği (NÖGED) Nevşehir HBV Üniversitesinde öğrenim görmekte olan 50 öğrenci evine gıda yardımında bulundu.

Nevşehir Öğrenci ve Gençlik Derneği (NÖGED), Nevşehir HBV Üniversitesinde okuyan dar gelire sahip öğrencilere yönelik başlatılan çeşitli yardım çalışmaları bu eğitim-öğretim yılında da devam ediyor. Bu kapsamda üniversiteye yeni başlayan öğrenciler başta olmak üzere daha önce eğitim-öğretimlerine devam eden öğrenciler arasından tespit edilen 50 öğrenci evine gıda yardımında bulunuldu.

Gerçekleştirdikleri maddi ve manevi bağışlarla öğrencilerin okumasına katkıda bulunan bütün hayırseverlere teşekkür eden NÖGED Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın, bir öğrenci evine de siz katkıda bulunan projemize destek veren Avukat Hüsnü Güneş beye teşekkür etti. Taşğın, bu ülke dününü unutmayarak bugün ve geleceğe sahip çıkanlarla ayakta kalacaktır dedi.

Avukat Hüsnü Güneş’te yaptığı açıklamada, elini taşın altına koyarak maddi sıkıntı da olan öğrencilerimize sahip çıkan Nevşehir Öğrenci ve Gençlik Derneği (NÖGED) yöneticilerine ve tüm hayırseverlere teşekkür etti. Güneş, Allah hiç kimseyi yoklukla imtihan etmesin dedi.