Nevşehir Öğrenci ve Gençlik Derneği Başkanı Yrd. Doç. D. Özden Taşğın ve  yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat’ı  makamında ziyaret etti.

 

Nevşehir Üniversitesi akademik ve idari personeli tarafından üniversite okumakta olan öğrencilere yardım amacıyla kurulanan Nevşehir Öğrenci ve Gençlik Derneği (NÖGED) Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın yönetim kurulu üyeleri Bünyamin Ergen ve Erdal Taşkın 2012-2013 eğitim – öğretim yılı dolayısıyla Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat’ı makamında ziyaret etti.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, NÖGED yönetim kurulu üyelerinin kendilerini ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek 2012-2013 eğitim – öğretim yılında İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak göreve geldiği günden bugüne yapılan çalışmalar ile bu sene ilk kez uygulamaya geçilen 4+4+4’lük eğitim-öğretim sistemi hakkında bilgiler verdi.

 

NÖGED Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın ise ziyarette Nevşehir Üniversitesinde okumakta olan öğrencilere yardım amacıyla geçtiğimiz yıl kurulan Nevşehir Öğrenci ve Gençlik Derneği (NÖGED) hakkında bilgiler verdi. Taşğın, ayrıca yeni eğitim-öğretim yılının tüm Türk eğitim camiasına, öğrenci ve velilerine hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu.