Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TBMM'deki yemin töreninin ardından "Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni" Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşti. 

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen törene,  22 devlet başkanı, 28 başbakan ve parlamento başkanı ile 6 uluslararası örgütün genel sekreteri iştirak etti. Türkiye'nin tüm kesimlerini temsilen davet edilen hazirunun katılımıyla gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni’ne Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş’da davet edilirken, Ankara’ya hareket eden Başkan Salaş törende yerini alarak Nevşehir’i bu önemli programda temsil etti.

Törene katılan NTB Başkanı İbrahim Salaş ;" Külliyede Türkiye Cumhuriyeti için bir tarihe şahitlik yapmaya geldik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Öte yandan Cumhurbaşkanlığı göreve başlama törenine Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen'de yer aldılar.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni düzenleniyor.

BAŞKAN ERDOĞAN KONUŞUYOR

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Burada bizzat bulunarak sevincimizi paylaşan herkesi saygıyla selamlıyorum.