Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir İŞKUR Müdürü Arif Sıdık Barata'yı Makamında Ağırladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Borsa’nın çalışmaları hakkında İŞKUR Nevşehir İl Müdürü Arif Sıdık Barata’ya bilgi verdi.

Tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde olduklarını belirten Salaş, bu doğrultuda Nevşehir İş Kurumu Müdürü Arif Sıdık Barata ile de uyumlu bir şekilde önemli çalışmalar içerisinde olacaklarını ifade etti.


Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı Salaş, “Nevşehir; bir sanayi, tarih ve turizm kenti olduğu kadar bir tarım kentidir de. Biz Borsa olarak misyonumuz, kentimizin bu özelliğini geliştirmek ve üyelerimize vizyon katmaktır. Borsamız bünyesinde üyelerimiz, istihdam seferberliği kapsamında çıkarılan yeni teşviklerle ilgili bilgi alıp eleman talebinde bulunabiliyor” dedi.

BİZİM ÖNEMLİ BİR PARTNERİMİZ

İŞKUR Nevşehir İl Müdürü Arif Sıdık Barata da, Borsa Başkanı İbrahim Salaş'ın güzel dilekleri için teşekkür etti ve her zaman Nevşehir Ticaret Borsası ile her zeminde işbirliği içerisinde çalışmalar yapacaklarına inandığını ifade etti.  

Barata, “Milli İstihdam Seferberliği ile ülke genelinde ilave istihdamın sağlanması amacıyla tüm yurtta kurum olarak mesai saati gözetmeksizin çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu çalışmalarımızda Nevşehir Ticaret Borsası da bizim önemli bir partnerimiz” dedi.