Borsa'dan Baro'ya ziyaret

 

Geçtiğimiz aylarda yapılan seçimde Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı seçilen İbrahim Salaş, iadeyi ziyaretlerde bulunuyor. Borsa Başkanı Salaş bu kapsamda Nevşehir Baro Başkanı Av.Fahri Korucu ya ziyaret gerçekleştirdi.

 

NTB Başkanı Salaş’tan Baro Başkanı Korucu’ya Ziyaret

 

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu  Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir Barosu Başkanı Av. Fahri Korucu’yu makamında ziyaret etti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ve yaptığı konuşmada işbirliği vurgusunda bulunan Nevşehir Baro Başkanı Av. Fahri Korucu, "Nevşehir Barosu olarak Nevşehir için yapılacak olan her türlü çalışmada Ticaret Borsamıza destek vermeye hazırız. Tüm yönetim kurulu üyelerim ve meslektaşlarım adına Ticaret Borsası yönetimine tekrar hayırlı olsun diyorum ve saygılar sunuyorum" ifadelerine yer verdi.

 

Kendilerine verilen destekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ise, "Mayıs ayının son haftası gerçekleştirdiğimiz seçimler sonrasında yeni yönetim kurulumuzu oluşturarak hizmetlerimize ve projelerimize devam etmekteyiz" dedi. Salaş Hepimizin gayesi amacı aynı bu amaç için hep birlikte el ele gönül gönüle vererek Nevşehir’imizi hak ettiği yerlere taşıyacağız dedi.