TOBB tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılması için gönderilen kışlık bot yardımı Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulunca ihtiyaç sahibi teslim edilmek üzere Derinkuyu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Nevşehir Ticaret Borsası tarafından her sene düzenli olarak gerçekleştirilen eğitim yardımları çerçevesinde bu eğitim döneminde dağıtılmasına karar verilen kışlık bot yardımı, Nevşehir’in Derinkuyu ilçesine ulaştırıldı.

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Havalı, Yönetim Kurulu Üyesi Sunay Özdemir, Ali Aslan ve Genel Sekreter Uğur Aydoğan tarafından Derinkuyu Kaymakam Vekili Hasan Kurt nezaretinde, Derinkuyu Milli Eğitim İlçe Müdürü Hacı Dündar ziyaret edilerek, kışlık botlar kendilerine teslim edildi.

Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş burada yaptığı açıklamasında, “Yapılan yardımların her yıl yapıldığını maddi durumu zayıf olan öğrencilere mont, ayakkabı, kıyafet gibi yardımların yapıldığını belirtti. Mont, ayakkabı ve kıyafet gibi yardımlarımızla öğrencilerimizin eğitimlerine azda olsa destek olabilme çabası içerisindeyiz. Kışın soğuk günlerine girerken, ayakkabısız, botsuz çocuk kalmasın istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Nevşehir Ticaret Borsası tarafından yapılan yardım için Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş’a ve beraberindeki heyete Derinkuyu halkı adına teşekkürlerini sunan Derinkuyu Milli Eğitim İlçe Müdürü Hacı Dündar şunları belirtti; “ Ticaret Borsası’nın her yıl düzenlediği yardımlarını takdirle karşılıyorum. Bizler de bu planlama içinde ilçemizde bulunan İlkokul ve Ortaokulu öğrencilerimize destek olmak amacıyla, Nevşehir Ticaret Borsası ile işbirliği içerisinde ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yardımları ulaştırıyoruz. Bu tür destekleri sağladıkları için bir kez daha Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı Sayın İbrahim Salaş ve yönetim kuruluna teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Öte yandan, Nevşehir Ticaret Borsası tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere yapılan eğitim desteklerinin ilerleyen günlerde ilimiz Nevşehir'in diğer ilçelerinde de devam edeceği belirtildi.