NTB Heyetinden Çorum Ziyareti

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de Önemli bir işlevi yerine getiren Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Yönetim Kurulu başkanı İbrahim Salaş, Başkan Yardımcısı Özcan Bıyıklı, Yönetim Kurulu Üyesi Sunay Özdemir ve Borsa Genel Sekreteri Uğur Aydoğan Oluşan heyet Nevşehir’e modern bir Alım Satım alanı oluşturmak maksadıyla bir dizi Ziyaretlerde Bulundu.

Çorum İline bağlı Alaca ve Sorgun Ticaret Borsalarını ziyaret eden heyet burada Ticaret Borsası Başkan Yönetim Kurulu Üyeleriyle İstişarede bulunurken, burada Borsa Alış Veriş salonlarını da gezerek Borsamızda da aynı tip bir uygulamaya gidilip gidilmeyeceğini yerinde gördü.

Buradaki ziyaretlerin ardından Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş başkanlığındaki heyet Yozgat ili Boğazlayan ve Yerköy ilçelerindeki incelemelerinin ardından Nevşehir’e geri döndü.

Bu gezi hakkında açıklama yapan Borsa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ‘Oldukça verimli bir ziyaret oldu. Hem gittiğimiz Borsalarımızda İşlem hacmi ve çalışmalar hakkında bilgile aldık hem de Kurmayı düşündüğümüz Alış Satış merkezine ilişkin incelemeler de yapma imkanı bulduk’ dedi.

İşte Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız İbrahim Salaş Başkanlığındaki Gezi’den fotoğraflar…