Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanı İbrahim Salaş ve yönetim kurulu üyeleri 71. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurulu'na katıldılar.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 71.Mali Genel Kurulu nedeniyle TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında TOBB Genel Kurul Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu, Konseyler, Oda/Borsa Başkanları ve Delegeleri 1 Mayıs 2015 tarihinde Anıtkabir'i ziyaret ederek Ata'mizin huzurunda saygı duruşunda bulundular.

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Türkiye Odalar Birliği (TOBB) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu karşılama heyetinde görevlendirildi.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde gerçekleşen genel kurula, Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, kongre üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 71. Genel Kurulu, 81 ilin Oda ve Borsa başkanları ile temsilcilerinin katılımıyla Ankara’da gerçekleştirilen ve İki gün süren Genel Kurulun ilk gününde TOBB bünyesinde 10,20, 30 ve 40 yılını dolduran üyelere yönelik Hizmet Şeref Belgesi takdim töreni düzenlendi. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen törende ‘Hizmet Şeref Belgesi’ almaya hak kazananlara belgeleri ve plaketleri verildi.

1-2 Mayıs 2015 tarihleri arasında Ankara'da yapılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin 71. Genel Kurul Toplantısına Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim kurulu başkanı İbrahim Salaş ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldılar.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Genel kurulda yaptığı konuşmada,TOBB camiası olarak birlik, beraberlik ve vefaya büyük önem verdiklerini söyledi.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, iş dünyasının yeni bir büyüme hikayesi yazmak istediğini bunun için de siyasilerden yeni yapısal reformların elbirliğiyle ve hızla hayata geçirilmesini istediklerini vurguladı.​

NTB Başkanı İbrahim Salaş ve Yönetim Kurulu üyeleri konuşmaların ardından  Hisarcıklıoğlu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte TOBB İkiz Kuleler’in bahçesine 71’inci  Genel Kurul dolayısıyla kurulan stantları gezdiler. 


NTB Başkanı İbrahim Salaş, Genel Kurul sonrası yaptığı açıklamasında, NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız, Ürgüp Ticaret Odası Başkanı Ahmet Aydın ve NTB olarak Nevşehir İş Dünyası adına TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ve Delegelerle görüşmeler yaptıklarını ve toplantıların verimli geçtiğini dile getirdi.