Kapadokya FM Radyosunda Gazeteci Ali Çamur’un hazırlayıp sunduğu programa konuk olan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı M. Yakup Zağlanmış, ilginç açıklamalarda bulundu.

At Sahibine Göre Kişner Derler

Yıllardır Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası başkanı M. Arif Parmaksız’ın hep kendisini ve kendi yaptıklarını ya da yapmak istediklerini gündeme getirdiğini söyleyen Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı M. Yakup Zağlanmış, “At Sahibine göre kişner derler. Yıllarca Oda Başkanı Sayın Parmaksız hep kendi isteklerini, kendi düşüncelerini, kendi yapmak istediklerini gündeme getirdi. Nevşehir ticaret ve sanayi odasının sadece ondan ibaret olmadığını biz hep söyledik. Ama dinletemedik. Haliyle yönetimde, meclis olarak ta kendisine laf geçiremedik. Hatta mescit yaptıralım odaya dedik. Olmadı” dedi.

Nevşehir’i Bağ Evi Olarak Kullanıyor

Parmaksız’ın Ankara’daki görevleri nedeniyle haftanın sadece bir iki günü Nevşehir’e zaman ayırabildiğini, Nevşehir’deki ticaret ve sanayi odası üyelerinin sorunlarıyla tam anlamıyla ilgilenmediğini dile getiren Başkan Adayı M. Yakup Zağlanmış, “Parmaksız Nevşehir’i adeta bağ evi gibi kullanıyor” açıklamasında bulundu.

TOBB Genel Merkezinde Yüzümüze Bile Bakmadı …

Başından geçen ilginç bir olayı da paylaşan Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası başkanı Mehmet Yakup Zağlanmış, Geçtiğimiz günlerde beraberinde bulunan iş adamları ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine yaptıkları ziyaret esnasında TOBB Binasında bulunmasına rağmen Ticaret odası başkanı Mehmet Arif Parmaksız’ın, yıllarca kendisiyle omuz omuza çalışan iş adamlarının yüzüne bile bakmadığını da iddia etti. Zağlanmış, “Adam Allahın bir selamını bile yıllarca aynı mecliste, aynı yönetimde bulunduğu iş adamlarından esirgedi” diye konuştu.
Haber:Ali Çamur