Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız:  “ANTALYA- KAPADOKYA SEFERLERİ HAYIRLI OLSUN  İZMİR SEFERLERİ İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLADIK”

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Anadolujet’in  NTSO garantörlüğünde başlattığı  Antalya-Kapadokya uçak seferlerinin  Antalya’ya gelen turistlerin Kapadokya Bölgesi’ne  transferini sağlayarak bölge turizmine önemli katkılar sağlayacağını söyledi.

NTSO Yönetim Kurulu Parmaksız, yeni başlayan Antalya-Kapadokya uçak seferleri ile  Antalya lokasyonlu yerli ve yabancı turistlerin Kapadokya Bölgesi’ne  çekilmesinin hedeflendiğini belirterek, “Turizm firmalarımızın, otellerimizin ve diğer turistik firmalarımızın uzun zamandır bizden istediği bu seferlerin gerçekleşmesi ile Kapadokya Bölgesi yeni tur paketi programlarına dahil edilecek ve bölgeye gelen yerli ve yabancı turist artacak. Anadolu Jet yetkilileri ile  İzmir-Kapadokya uçuşları için fizibilite çalışmaları başlattık. Bu konuda çalışmalar sürüyor  hedefimiz Türkiye’de turist sayısı fazla olan her ilden Kapadokya Bölgesi’ne  düzenli uçuşların sağlanabilmesi.” Şeklinde konuşarak Nevşehirliler ’in de bu uçuşlara sahip çıkacağına inandığını sözlerine ekledi.

Öte yandan  uçuşların kamuoyuna tanıtılması için  NTSO Genel Sekreterliği ve THY tarafından etkin çalışmalar yürütülüyor. NTSO Antalya-Kapadokya karşılıklı uçuşların başladığını afiş ve üyelerine attığı mesajlarla duyururken, THY yurtdışı uçuşlarında ise Kapadokya Bölgesi ve Kapadokya- Antalya Uçuşlarının tanıtımı yapılıyor.