İşletmelerde E-Denetim, E-Fatura ve E-Defter Uygulamaları hakkında bilgilendirmelerin yapılacağı seminer 3 Kasım 2015 tarihinde saat 14:00’te NTSO Hizmet Binası 3. kat toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

Konu ile ilgili açıklama yapan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 6102 Sayılı (yeni) Türk Ticaret Kanununda ve Vergi Mevzuatında bazı işletmelerin defter ve belgeleri elektronik ortamda düzenlenmesi ve iletmesi konusunda zorunluluk getirildiğini belirterek, “Son yıllarda kamu hizmetlerinin elektronik ortama taşınmasıyla bu hizmetlere ulaşım oldukça kolaylaşmıştır. Bu sayede işlemler hızlanmış, kağıt, baskı, posta ve işletme maliyetlerinden ve zamandan önemli ölçüde tasarruf sağlanmıştır. E-dönüşüm uygulamalarının işletmelere yansıtılması ile e-fatura, e- defter ve e-denetim uygulamaları ortaya çıkmıştır. Büyük kolaylıkları beraberinde getireceğine inandığımız uygulamalara yönelik bilgilendirmenin yapılacağı bu toplantının faydalı olmasını diler, tüm üyelerimizin katılımını bekleriz.” Şeklinde konuştu.
“E-Denetim, E-Fatura ve E-Defter Uygulamaları” konulu seminer 3 Kasım 2015 Salı günü saat: 14.00 te Odamız 3.kat Toplantı Salonunda düzenlenecektir. Katılımcıların soru ve sorunlarına yanıt olacağını düşündüğümüz bilgilendirme toplantısına katılım teyitlerinizin 27 Ekim 2015 mesai bitimine kadar Odamıza (0384-213-1036) iletmeleri gerekmektedir.