Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler ve Kadın Girişimciler her ay olduğu gibi Aylık Meclis toplantısı öncesi NTSO Yönetim Kurulu Başkanlı M. Arif Parmaksız Başkanlığı’nda bir araya geldi.

Girişimci Kurulları aylık faaliyetleri konusunda  NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’a bilgi verirken,  Kadın Girişimciler kurulu Üyeleri’nin önümüzdeki günlerde çevre illerde gerçekleştirilecek organizasyonlara  katılımının sağlanacağını belirterek  bu tür organizasyonlarda Nevşehir ve Kapadokya Bölgesi’nin temsilinin önemli olduğunu dile getirdiler.

Genç Girişimciler ve kadın Girişimciler Kurullarının önümüzdeki günlerde belirlenen  konularda eğitim  toplantılarının düzenlenmesi için ortak çalışmalara başlandığı  belirtilirken, geçtiğimiz günlerde  yapılan Kadın Hastalıkları ve Kanserde Erken Teşhis konulu seminerle ilgili önemli dönüşlerin yaşandığı ifade edildi.

Toplantıda konuşan NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’da  yapılacak her türlü proje ve  eğitim konularında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği başta olmak üzere NTSO imkanlarının kurullar için kullanılabileceğini belirterek, “ Yapılan çalışmalar memnuniyet verici. Özellikle  Girişimcilere yönelik eğitimler konusunda   TEPAV (Türkiye Ekonomik Politikalar Araştırma Vakfı) yetkilileri ile görüşülerek her türlü eğitim ve seminer konusunda uzmanların Nevşehir’e gelmesi sağlanabilir.” Şeklinde konuştu.

NTSO Yönetim Kurulu Başkanı  M. Arif Parmaksız, Nisan ayı toplantısında  Genç Girişimciler Kurulu ve Kadın Girişimciler Kurulu üyelerinin tamamı ile bir istişare toplantısı yapacağını tüm kurul üyeleri ile bu toplantının gerçekleştirilerek, üyelerle fikir alışverişinde bulunulacağını sözlerine ekledi.