NTSO İL  GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU’NDAN REKTÖR KILIÇ’A ZİYARET

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) bünyesinde faaliyet gösteren İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Bülent Sayar ve İcra Komitesi  Üyeleri, Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Bülent Sayar Başkan Yardımcıları Mustafa Şen,Cem Koçak ve üye Ahmet Arıbeniz’den oluşan  heyeti makamında kabul eden Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Ziyarette, Rektör Kılıç’a Genç Girişimciler Kurulu ve gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgi veren Başkan Bülent Sayar, üniversite-sanayi işbirliğinde ortak proje ve çalışmalarda bulunmak istediklerini kaydetti.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi olarak şehrin gelişimine katkı sağlayacak her türlü çalışmaya hazır olduklarını belirten Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç ise, “Üniversite ve bilim insanları olarak bizim görevimiz eğitim ve öğretimin yanı sıra bulunduğumuz bölgenin kalkınmasına katkı sunacak çalışmalarda bulunmaktır. Özellikle geleceğimiz olan gençlerimizin önünü açacak, onların geleceğine yön verecek her türlü proje ve çalışmalara hazırız” diye konuştu.

Ziyarette, üniversite-sanayi işbirliğinde gerçekleştirilebilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.