Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Meclis Başkanı Seyit İnce Kurban Bayramı Mesajı yayınladı...


NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce kırgınlık ve küskünlüklerin sona erdiği, sevginin, saygının hoşgörünün ve kardeşliğin zirveleştiği, milletçe birlik ve beraberliğin dayanışmanın en güzel örneğinin gösterildiği bir kurban bayramını daha kutlamanın heyecanı içerisinde olduklarını ifade ederek, bayramın mutluluk ve başarı getirmesi temennisinde bulundu.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Meclis Başkanı Seyit İnce Kurban bayramı öncesinde FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında bayramların dostluk, barış, birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularının pekiştiği müstesna günler olduğunu belirtti.

Ülkemizin zorlukları birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenerek dayanışma içerisinde aşılabileceğini ifade eden, Oda üyeleri ile Nevşehirli bütün vatandaşların kurban bayramını kutlayan NTSO Meclis Başkanı İnce, açıklamasında “Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bu bayramı, dayanışma ruhumuzu, kardeşlik bağlarımızı pekiştirecek bir fırsat olarak görmeliyiz” dedi.

Bayramların yardımlaşma ve dayanışmanın üst seviyelere çıktığı, birlik, beraberliklerin en sıcak şekilde hissedildiği özel günler olduğuna dikkat çeken NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce, Kurban bayramı öncesinde FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Bayram günleri, milletimizin bir arada yaşama ve aydınlık bir geleceği bir arada kucaklama arzusunun tazelendiği günlerdir. Bayramlar, sevincin, mutluluğun geleceğe beslenen umudun yeşerdiği müstesna günlerdir. Bu günler; ele ele, gönül gönüle verip huzurla, yarınına güvenle bir toplum olmasına vesile olur.

İnsanları birbirine yakınlaştıran, sevgi ve dostluk bağlarını güçlendiren bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hepimiz birbirimizi sevgi ile kucaklayarak, ülkemizin uygarlık yolunda mutlaka ulaşacağı parlak ve mutlu geleceğe güvenle bakmalıyız.

Yardımlaşma duygularının en yoğun olarak yaşandığı Kurban Bayramında; bayramların getirdiği güzel duyguların, aileleriniz ve tüm sevdiklerimizin hayatlarının her anına yansıması dileğiyle bütün Nevşehirli’lerin ve üyelerimizin bayramını kutlar, sağlık, mutluluk ve başarı temennilerimizle sevgi ve saygılar sunarım.”