Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Meclis Başkan Vekili Zafer İnanır ile bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.  KOSGEB ve SGK İl Müdürlüğünü ziyaret eden İnce,  KOSGEB İl Müdürü  Necati Günaydın ve SGK il Müdürü Kemal Duran  ile görüştü.

 

İNCE’DEN KOSGEB ZİYARETİ

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı  Seyit İnce Kısa adı  KOSGEB olan  Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Nevşehir Müdürlüğü görevine getirilen  Necati Günaydın’ı ziyaret etti.

 

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Vekili Zafer İnanır ile birlikte  KOSGEB Müdürü  Necati Günaydın’a  “Hayırlı  Olsun” ziyaretinde bulunan Meclis Başkanı  Seyit İnce, Nevşehir Sanayisi ve Ekonomisi hakkında Günaydın’a bilgi verirken,  NTSO’nun Nevşehir’de Sanayi ve İşletmelerin gelişmesi için  KOSGEB’ her türlü  işbirliğine ve desteğe  hazır olduğunu dile getirdi.

 

KOSGEB Müdürü  Necati Günaydın’da  Nevşehir’de ki sanayi firmaları ile görüşmelere başlandığını, Nevşehir Sanayisinin gelişmesinin memnunluk verici düzeyde olduğunu belirterek, “ Amacımız  Nevşehir İşletmeleri’ne AR-GE, İNOVASYON ve İŞBİRLİĞİ- GÜÇ BİRLİĞİ  projelerini tanıtmak ve bu projelerden  destek sağlayabilmek” dedi.

 

NTSO MECLİS BAŞKANI SEYİT İNCE’DEN

SGK MÜDÜRÜ DURAN’A ZİYARET

 

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce Sosyal Güvenlik Kurumu Nevşehir İl Müdürü  Kemal Duran’ı ziyaret ederek bir süre görüştü.

 

NTSO Meclis Başkan Vekili Zafer İnce ile birlikte  SGK Müdürü  Kemal Duran’ı ziyaret eden  Meclis Başkanı İnce çalışmalar hakkında  Duran’dan bilgi aldı.

 

SGK Müdürü  Kemal Duran Hükümet tarafından hazırlanan  “Torba Yasa” nın Bağ-Kur ve SGK Mükelleflerinin borçlarının yapılandırılması ile ilgili  beklentiye soktuğunu belirterek “Bu yasanın çıkması ile  çalışmalarımızın yoğunlaşmasını bekliyoruz. “ dedi

 

SGK Müdürü  Kemal Duran, İşverenlere yönelik çalışmalar konusunda NTSO’nun her zaman desteğini  gördüklerini ifade ederek, “NTSO gerek çalışan gerekse işverenlerin eğitilmesi ve yeni yönetmeliklerin duyurulması konusunda bizlere her türlü desteği sağlıyor.” Şeklinde konuşarak emeklilik işlemleri konusunda da  sigortalıları uyararak , emeklilik yaşı gelenlerin 2 yıl öncesinden kuruma başvuruda bulunmalarının  işlemlerinde oluşabilecekleri aksaklıklar ve dosya birleştirmeleri konusunda zaman kazanmalarını istedi.