NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsasında seçim sürecinde gerilen ipler nedeniyle yapılamayan bayramlaşmanın bu bayram yapılması bekleniyor.

Seçim sürecinde tarafların birbirlerine “Aralarına Şeytan Aldılar” yakıştırmasında bulundukları açıklamaların ardından gergin geçen sürede iki bayramdır Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası ile Ticaret Borsasının birlikte yaptıkları bayramlaşmalar yapılmıyordu.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası başkanlığına M. Arif Parmaksız’ın, Borsa Başkanlığına ise İbrahim Salaş’ın seçilmesinden sonra karşılıklı ziyaretlerin ardından seçim esnasında gerilen tarafların arasındaki gerginlikte yerini sükunete bırakmıştı.

Bu gelişmelerin ardından Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası başkanlığının ev sahipliğinde yapılan bayramlaşmanın ramazan bayramından itibaren yeniden yapılmaya başlanması bekleniyor.

Ticaret ve Sanayi odası Başkanı M. Arif Parmaksız ile Borsa Başkanı İbrahim Salaş’ın ev sahipliğinde yapılması beklenen oda – borsa bayramlaşmasına her iki taraftan da ilginin yüksek olması bekleniyor.

Öte yandan bayramlaşmalara katılan Ak Parti Nevşehir Milletvekillerinin ramazan bayramında olası bir oda – borsa bayramlaşmasına katılmayacakları özellikle Ak Nevşehir Milletvekili Ahmet Erdal Feralan ile Ticaret ve Sanayi odası Başkanı M. Arif Parmaksız’ın karşılıklı açıklamalarının ardından beklenmiyor. Böyle bir ortamda Milletvekillerinin katılmadığı bir bayramlaşmaya bürokratların da cesaret edip katılamayacakları belirtiliyor...