Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) ile  Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) bayramlaşma programı Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleşti.

Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda düzenlenen bayramlaşma programına Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız, Meclis Başkanı Seyit İnce,Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, MHP İl Başkanı Göksel Taşcı, NTSO Yönetim Kurulu ve meclis üyeleri, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda oda üyesi katıldı.

 

NTSO Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız, oda üyelerinin tek tek bayramlarını kutlarken birlik ve beraberlik mesajları verdi. Parmaksız, ''Her yıl olduğu gibi bu bayramda da oda, borsa hep birlikte bayramlaşma programımızı yapıyoruz. Sizlerinde gördüğü gibi çok sayıda katılım var. Bayramlar sevgilerin arttığı, kırgınlıkların giderildiği günlerdir. Bizleri bu bayramlaşma programımızda yalnız bırakmayan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum'' dedi.
Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ta Oda ve Borsa üyeleriyle teker teker tokalaşarak Bayramlarını kutladı.Başkan Salaş,
bayramların birlik, beraberlik ve dostluğun en sıcak şekilde hissedildiği özel günler olduğuna vurgu yaparak bayramın Ortadoğu başta olmak üzere tüm dünyaya barış getirmesi temennisinde bulundu...